A Hotel gyönyörű húsvéti díszben pompázott. Az ellátásunk, svédasztalos félpanziós volt, én igyekeztem mindent végig kóstolni, persze nem sikerült. Az első nap, gulyás leves, sült hal, vadpörkölt, csirkecomb sütve volt és minden este rengeteg desszert, finonabbnál finobb torták, rengeteg salátaféle. A reggeliknél minden finomság, még festett tojás is volt. Másodiknap halászlé, majd vaddisznó pörkölt és őz sült, legalábbis én eddig jutottam, de még volt kaprospulyka és dísznótoros is, tánc és élőzene. Na,de a szombat délutáni Harmonikás partyról majd nem elfelejtettem írni, korlátlan pálinka és egyéb fogyasztás, langyos tepertő evés friss puhakenyérrel, lilahagymával, közben lehetet lovaskocsikázni is. Vasárnap a reggeli után gyerekeknek tojás keresés és nyuszisimogatás, a "Nagy gyerekeknek" nyuszipálinka. Mi ezután egy nagysétára indultunk a környéken, visszaérve, pedig irány a wellnes (ezt természetesen mindennap használtuk, volt, hogy többször is) Este jött a csodálatos fatányéros vacsora korlátlan borfogyasztással, 4 féle bor volt savignon (száraz) merlot (félédes) olaszrizling (száraz) cserszegi füszeres, remélem jól jegyeztem meg a nevüket. A párom a cserszegit én, pedig a száraz vöröst részesítettem előnybe. A fatányéros olyan mennyiség volt, hogy nem birtuk megenni. Figyelmesek voltak, aki nem birta megenni, ha akarta becsomagolták az ételt és elvihette. Gondoltak azokra is akik esetleg nem kérik a fatányérost, volt kaszinótojás francia saláta stb. Egyébként minden alkalommal voltak böjtös ételek is, tehát még erre is figyeltek. Természetesen ezen az estén is volt tánc, sőt még egy nagyon kedves gesztus is szálloda részéről, egy pár már a 40X (betűvel is leírom, hogy nem elírás tehát negyvenszer)volt itt, egy óriási emeletes tortát kapott és pezsgőket. Ebből a Hotel összes vendége kapott és még maradt is bőven belőle, mert akkora volt. Ezentúl a pár minden ötödik alkalommal ingyen mehet a Hotelbe. Mint megtudtuk ők nyáron is idejárnak minden hétvégén. Mi is ráhajtunk, és alig várjuk, hogy ismét menjünk.