Zalaegerszegen a többi belvárosi éttermhez hasonlóan az Arany Bárány sörözőjében is lehet kedvezményes déli menüt enni (11. 00-14. 30 között). A 3 féle menü 910, 950 és 1030 Ft-os áron vehető igénybe. A menü tartalma: leves + főétel vagy leves + főétel + savanyúság vagy főétel + desszert. A 3 variációból az egyik általában vegetáriánus.
A menük mellett elég kedvező áron kínálnak naponta változó napi ajánlatot is. Ez esetben ital nélkül kb. 1500-1800 Ft-ból lehet megebédelni vagy akár vacsorázni is, hiszen a napi ajánlat egész napra szól. A sörözőben, ha már sörről van van szó, csapolt Soproni és Heineken kapható. Ottjártunkkor a választott menü gombaleves és brassói volt savanyúsággal. Adag, minőség, íz megfelelő, de nem kiemelkedő. A kiszolgálás gyors és udvarias, és itt is nagyon kedvesek voltak a felszolgálók! Örvendetes, hogy a legtöbb helyen ugyanezt tapasztaltuk a városban.