Az étterem előtt teljes hosszában kerthelyiség, mely a hűvösebb idő ellenére is használható, mert le van fóliázva. Még konyharész is van a "teraszon". Mi bent foglaltunk helyet, egy másfélszemélyes fa asztalnál, fa padokon. Ezt úgy értem, hogy a hosszanti oldala egy személynek túl nagy, kettőnek kevés. Hatalmas ablak, párkány helyett greslap. Ízléstelen. Falon falusias, nosztalgikus elemek, pl. fagereblye, valamint reklámplakát bekeretezve. Villanykapcsoló gipszel és festékkel integrálva a falba. Pizzasütő munkája megfigyelhető. Mellékhelyiség tiszta, öregecske burkolat, modern pöttyledes lámpa, mozgásérzékelővel. Nagyjából 10 éves kor, 150 cm alatt sötétben gubbaszthatsz. A piszoár öblítése a falon elhelyezett billenőkapcsolóval. Tömör gyönyör, az eklektika újabb gyöngyszemét találtam meg. Szerencsénk van, dél előtt érkeztünk, simán találtunk helyet, aránylag gyorsan jön a pincér, inni- és ennivaló. Szokatlan volt, hogy a főételek és a köretek külön szerepelnek, így viszonylag magasabb árfekvésűnek találtam a helyet. A napi ajánlatban szereplő sütőtök-krémlevest választjuk. Nagyon ízletesen volt elkészítve, tökmagolajjal és pirított tökmaggal, toastkenyérrel tálalva. Szívesen repetáztunk volna belőle. Pikk-pakk hozták a főételeinket: rántott camambert mandulás bundában, hasábbal és áfonyalekvárral, kijevi csirkemell hasábbal, valamint csőben sült karaj, zöldségekkel (pfepferonival), baconnel, sajttal és fűszeres burgonyával. A sajtról és a cocáról tudok nyilatkozni, mindkettő kulináris orgazmust okozott. Mindhárom étel olyan mennyiségű volt, hogy a maradékot csomagoltatni kellett, elegendő volt hétfői ebédünknek is. Felszolgálás. Az étterem személyzete számomra furcsa összetételű volt. A felszolgálók mind középkörú hölgyek, a pizzasütő és a grillező fiúk pedig fiatalok voltak. Jól összeszokott csapatnak tűntek: Egyik hölgy vette fel a rendelést, a másik hozta az innivalót, a harmadik a levesünk, a főételt ismét a "területfelelős". A fizetési igényünket is nála nyújtottuk be, az italfelelős csomagolt, amíg rendeztem a számlát. Nagyjából elfogadható összeg szerepelt a kilométer hosszúságú papír végén. Otthon néztem meg a tételeket. Fiam sajtja nem volt feltűntetve, de többféle napi ajánlat tétel is felsorolva. Pl. napi ajánlat 9 db á 100 Ft, napi ajánlat 1 db. á 50 Ft. Na ezen tessék kiigazodni! Összefoglalva eklektikus környezetben, apró bosszúságok mellett finom ételek, extra mennyiségben, vidékhez képest kissé magas áron.