A zalaegerszegi Piac bisztróra a Gault Millau kalauz hívta fel a figyelmem, ebben régióban ez a hely kapta a legtöbb pontot. Kellemes meglepetés volt, amikor áprilisban e városban járván, teljesen véletlenül beleütköztünk a Piac bisztróba. Megtudtuk, hogy már más a filozófia, megpróbálnak közönség-közelibbek lenni.
Én menüt ettem, sajnos asztaltársam annyira komolyan vette a fogyókúrát, hogy nem kért semmit. Így aztán ettem egy levest, egy főételt és két desszertet. A leves remek volt, a főétel korrekt, a két desszert gyenge. Ennek dacára szívesen tennék még egy kísérletet, amire sajnos várni kell, elég ritkán jutok el Nyugat-Magyarországra.
8900Zalaegerszeg, Sütő u. 4.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték étel elvitelre koktélok napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége