Nagyjabol 1 éve követtem az facebook oldalukat és tudtam h meg fogom látogatni ezt a pizzeriat a jövőben ,de mindig más dolog volt ,pedig sokat járok arra pár éve. A skanzen látogatasa után döntöttük el h megyunk enni ,éhesek vagyunk.
Nagyon jo helyen van csendes és nem belvarosi ,tetszett h volt sok parkolási lehetőség is vasárnap du n ,záras elött ,ugyanis a nyitvatartas viszonylag rövid erre készuljetek nézzetek utana majd ,vasárnap pl du n 3 kor bezarnak. ez nekem fura, de nem baj ,ő dolguk. Teraszon fogaltunk helyen mert a párom dohanyos,én kávéztan ,ő sört kért (mind mindig) Erős ütős kávé volt,sör csapolt,Árnyék volt napernyők sok virág olajfa ,nagyon tetszett ez is Bent nem jártam de máskor is fogok menni és megnézem mi a helyzet bent :) Pizzát rendeltünk a kiszolgálas gyors és rugalamas volt . Pincér egy Idősebb Ur aki tudta a dolgat rutinos régi motorosnak tűnt . Vérprofinak:) A kért pizza habkönnyü tésztas nagyon finom nem olajos a feltéttől,nem tocsogos nem száraz pont jo:)tonhalast ettem sok hagymaval ,imádom:)Tizezer körül fizettünk ,szerintemez mar átlag mindenütt 2 pizzaert,némi italért. Láttam az ital lapon helyi termelőtől bort azt is szeretnem majd megkostolni :)csak sokszor én vezetek igy nem sok esélyem van kostolgatni . . . . Végszóként :nem csalodtam jora szamitottam és azt is kaptam. bent nem jártam de máskor is fogok menni és megnézem mi a helyzet bent :)bátran ajánlom