Üdvözli Önt az Aranyszarvas Étterem, Pizzéria & Panzió! Az Aranyszarvas Étterem, Pizzéria & Panzió Zalakaroson, a gyógy- és élményfürdő közelében található. A szállás a világhírű gyógy- és élményfürdőhöz közel, attól 450 méterre helyezkedik el.
Zalakaros, Magyarország egyik legkedveltebb üdülővárosa 200 kilométerre található Budapesttől, az M7-es autópályán már 1,5 óra alatt elérhető. A város 30 kilométerre fekszik a Balaton fővárosától, Keszthelytől, valamint 35 kilométerre Hévíztől. Éttermünkben vad- és halételek közül, a tradicionális magyar és a nemzetközi konyha ételeiből választhatnak kedves vendégeink. Félpanziós szállóvendégeink részére bőséges svédasztalos reggelit és háromfogásos menüvacsorát biztosítunk: háromféle főétel, kétféle leves közül választhatnak, desszertek és házi készítésű finomságok várják őket.
A környezet, kilátás, maga az étterem fekvése nekünk tetszett. A berendezés, a vadásztrófeák igazán impozánsan mutattak a falon, illetve a kitömött szarvas és a vaddisznó is ahogy ott álltak az ablak mellett. /oly fenséges/ Igaz az ételre várni kellett, de látvány a trófeák láttán nem tűnt hosszúnak.
Az étel amit kaptunk ízletes,finom ,és bőséges. Jó laktunk tőle. Az árak hasonlóak mint a többi vendéglőé. Ha legközelebb újra Zalakaroson járunk vissza megyünk oda.
Tavaly már jártunk itt, az akkori pozitív tapasztalatok alapján döntöttünk úgy, hogy ismét visszatérünk, ha Zalakaroson pihenünk. Széles választék finom pálinkákból, italokból, ételekből. Nagyon finomak a gyógynövényes limonádék, érdemes megkóstolni. Az általunk rendelt húsmentes és vadételek ízletesek voltak, mennyiségük is pont megfelelt.
Pizzát rendeltünk ami nagyon finom volt. Elmentünk megnézni és vacsorázni. Rendeltünk pulyka gordont amibe a hús tele volt szórva borssal. Hagymás rostélyos kértünk még hátszínből ami úszott valami szörnyű szószban(talán barbecue lehetett). Nem volt tele az étterem mégis 1 órát vártunk az ételre. A városban sokkal finomabbat és kedvezőbb áron lehet kapni!
Kívülről semmi extra! Nem is gondoltam volna első látásra,hogy meglepetés érhet! Nem őket ajánlották. De mivel érkezésünk után valahol délután 3 körül ebédelni szerettünk volna, és a szállásunktól néhány háznyira ott volt ez az étterem! Próbáljuk meg alapon léptünk be . Meglepődtünk senki nem volt vendég !
Lehet hogy mégse jöttünk jó helyre? Miután helyet foglaltunk, máris ott volt a pincér, ital étlap , csak reméltük ,hogy az étel legalább ehető ,és innentől jött a meglepetés! Figyelembevéve a kívánságainkat , ajánlott ételt! Szinte alig eszméltünk fel máris előttünk termett a frissen készített , illatosan gőzölgő , gusztusosan tálalt étel! Az ízvilág pedig valami fantasztikus volt! A pincér udvariasan érdeklődött ízlik-e , tud - e még valamiben segíteni, ajánlott látnivalókat , nem tolakodóan érdeklődött ! [moderálva - a szerk. ]
Ebédelni tértünk be Zalakarosi nyaralásunk alatt. Rajtunk kívül senki nem volt az étteremben, ezért először kicsit megijedtünk, hogy talán nem a legjobb helyet választottuk, DE tévedtünk! A pincér nagyon kedves volt, a kiszolgálás gyorsan ment. Az ételek nagyon finomak voltak és bőven jóllaktunk vele.
Átutazóban voltunk és egy ebédre álltunk meg az étteremben. Kedves személyzet ,árak jók ,ételek finomak. Kellemes hely! Nincs tömeg nem kellett sokat várni az ételre. A gyerekeknek nagyon tetszettek az étteremben kiállított állatok(szarvas, vaddisznó,vadkacsa,róka). Kényelmes terasz is tartozik az étteremhez illetve a parkolás is megoldott,csak ajánlani tudom.
8749Zalakaros, Gesztenye u. 3.
06 93 340 276
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre házhozszállítás parkolási lehetőség reggelizési lehetőség