Ahányszor Zalakaroson járunk betérünk, s nem csalódunk. A pincér több hónap távollét után is ismerösként, kedvesen köszönt benünket. A hangulat nagyon kellemes, a búbos kemence hűvösebb napokon melegséggel tölt el. Ételek finomak, kedvező áron vannak, bár kisebb adagok.
Az étterem kinézetre tükrözi a csárda jelleget, bár ezen is lenne mit javítani. Az italok ára nem magas,az ételek ára sem, viszont itt az adagok ehhez mérten kicsik is. A halászlébe nem volt hal a fácánlevesben minimális hús volt, a bélszín érméket majdnem, hogy csak nem is láttam. A felszolgálás nem volt túl szakszerű, de kedves volt.
Az étlapon szerepeltek pizzák, amit nem értek, mert ez egy csárda. Összességében, aki inni akar menjen mert az árak, kedvezőek, de aki enni akar az csak akkor menjen ha nem akar jó lakni.
Délben mentünk az étterembe ebédelni, egy felszolgálóhölgy egyböl odajött hozzánk, viszonylag gyorsan leadtuk a rendelést. Én elkezdtem etetni a fél éves kislányunkat üvegböl, mikor is odajött egy felszolgálo,hogy összeszedje az étlapokat. Arra kértem,hogy az enyémet még hagyja ott, erre az volt a válasz,hogy nem hagy ott egyet se,mert az úgyis le lesz edve.
. . . wtf? ! Mindegy, vártuk az italt. Az étlapon feltüntetett fél literes alkoholmentes citromos sört rendeltem, mire kihoztak egy 0,33ast. . . a kérdésemre,hogy nem ez volt az étlapon, azt válaszolták,hogy de ez olcsobb is (na ja, 490 helyett,mint az a számláról kiderült, 450 volt. . . . ). Ezután megérkezett a rendelt étel. . . A vadpörköltnek a vadhoz és a pörkölthöz sok köze nem volt, a csülök nem volt friss, a vargányás csirkemell pedig nem igazán bolt vargányás, illetve a szósz ugyanabbol az alapbol lett készitve mint a leves. . . igényes megoldás. . . A vegyes saláta pedig azt takarja az étteremben, amit kevert salátaként lehet kapni a boltokban. . Nem volt rossz,de nem ez a vegyes saláta. Lehet pizzát kellett volna enni, és akkor nem lenne ennyire lesujto a véleméy. A végén jeleztük,hogy fizetnénk, a felszolgáló kérdés nélkül hozta a számlát egyben. . Az hogy a párom szülei és mi külön fizetnénk, illetve mi kártyával, ugyan kit érdekel? ! Összességében csalodás volt az étterem. Ami pozitív volt, az a felszolgálóhölgy hozzáállása (kedves volt,és segítőkész),illetve maga az étterem (hangulatos volt és tiszta, illetve egyáltalán nem drága, de ennyi. Felejtős hely. . .
Férjemmel jártunk itt, az ezen az oldalon olvasott értékelések alapján döntöttük el, hogy kipróbáljuk. Én halászlevet ettem bográcsban a férjem pedig karosi vargányalevest és csülök tálat. Mindkettőnknek nagyon ízlett a választott étel és az adaggal is meg voltunk elégedve. A kis bográcsból három tányér halászlé jött ki.
A tálalás gusztusos. A hely kellemes környezetben van, van nagy kiülős része is. A pincér nagyon kedves, gyors és segítőkész. Az árak nagyon barátságosak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, Mi biztos sokszor be fogunk még térni :)
Minden évben legalább kétszer megállunk itt egy jó ebédre. A pincér már messziről üdvözöl, ismer minket, tudja hogy mikor voltunk utoljára. Számomra ez nagyon szimpatikus, hogy fontos neki a visszatérő vendég. A választék jó, az ételek kiadósak, gyorsan megkaptuk őket, és nem utolsó sorban, isteni finomak voltak. Mindenkinek ajánlom, aki jót akar enni, jó áron :)
2016. januárjában jártunk a párommal Zalakaroson, és egy vacsorát költöttünk el ebben a csárdában. Sajnos csak a hét második felében van nyitva, ezért mindössze egy alkalommal tudtunk itt étkezni. Gyors, udvarias kiszolgálás, érthető, egyértelmű étlap jellemzi.
Megtalálható minden, ami egy étlapon kell, hogy szerepeljen, mindenki tud választani, az ízlésének és ízvilágának megfelelően, a gyerek menütől a vegetáriánus, hal-, baromfi-, sertés-, marhahús ételekig. És még tájjelegű ételeket is fogyaszthatunk. A rendelés leadása után nem kellett sokat várakoznunk, és már hozták is a kért ételeket. Finom, bőséges, és ízlésesen tálalt adagok voltak. Ár- érték aránya rendkívül jó! ! Mindenkinek ajánlom, aki Zalakaroson jót, és jól szeretne étkezni!
Ismerősök ajánlották a helyet, így amikor Zalakaroson pihentünk, ide tértünk be ebédelni. Nem csalódtunk mi sem. A kiszolgálás kedves és gyors volt, igaz, rajtunk kívül csak egy nagyobb asztaltársaság volt az étteremben. Az étlapon biztos van olyan, ami felkelti a vendég érdeklődését, pont elegendő a választék.
Én szarvasfilét kértem: edei gyümölcsös mártással és krokettel tálalták. Párom illatos, gombás vadpörköltet evett, amihez valódi zalai dödölle járt. A két étel, egy pálinka, egy sör és egy üdítő 5700 Ft-ba került. Azt kell mondjam, remek ár-érték arányú, a fővárosban közel duplájáét ehettünk volna hasonlót. Melegen ajánlom az éttermet:)