A zalakarosi Korzó a település központi program- és rendezvény helyszíne, bár ottjártunkkor már nem sok rendezvényt sikerült elcsípni sajnos. A főépületben koncert- és színházterem található, valamint 15 órától estig nyitva tartó kávézó, elég sok asztallal. A pultban kiszolgáló két hölgy nagyon kedves, szívélyes volt.
A házi almás pite zseniális, 450 Ft-ért ráadásul nemcsak finomnak, de nagyon olcsónak is találtuk a szép nagy szeleteket. A forró csokik közül az étcsokis rendben volt, a fehér csokis viszont valószínűleg odakozmált, minden esetre annak nem volt jó az íze, nem is akarták kifizettetni velünk. A kávé szintén rendben volt, hagyományos olaszos típus. Igazából nem volt nagy kínálat, pl. lehetett volna több sütemény vagy szendvics, de talán nincs rá így szezonon kívül igény. A Halloween és az őszi szünet kapcsán a gyerekek részére kézműves foglalkozást rendeztek. Az épületben kulturált ingyenes mosdó található. Jó időben az épület előtt kiülős terasz is üzemel.