A MenDan Hotelen belül több vendáglátó hely is üzemel, ahogy neve is mutatja, a Pool Bár a wellness részlegben található, de nem a medenceszinten, hanem egy szinttel felette, ahol a lifttel fel lehet menni a tető medencéhez és a tetőtéri wellness részleghez, illetve innen lehet átmenni a wellness részleg recepcióra, az öltözőkhöz és a mosdókhoz is.
A nyitva tartási idő nemigen illeszkedik a wellnesséhez, amely este 9-ig volt nyitva, a bár azonban már du. 5-kor bezárt. Talán a személyzet létszáma indokolta ezt, nem tudni, minden esetre érkezéskor még gyorsan sikerült rendelni 1-1 italt, de utána már bezártak (nyáron elképzelhető, hogy tovább vannak nyitva). Kávé, ásványvíz, sör, üdítők (Cappy, Coca Cola - család), energiaital, kb. tucatnyi bor kimérve, némi alkoholos rövidital, koktélok - ez nagyjából a kínálat, de inkább a hangulatról szól ez a hely szerintem. Késő délután már nem volt étkezési lehetőség, de ahogy olvastam, ebédidőben snack bárként lehet néhány bár food-ot enni, illetve süteményt, ha valakinek nem lenne elegendő a reggeli és a vacsora svédasztalos trakta. Gössert és meggyes Mort Subite sört csapolnak. Pazar kilátás nyílik lefelé a kör alakú medencékre, igazán kellemes hely, luxus életérzés.
A pool-bar óriási ötlettől vezérelve a medencetér felett nyert elhelyezést - így aztán csodálatos belső kilátás nyílik a wellness világra. Aki a félpanziós ellátásnál nem bírja ki estig, annak lehetősége van egész nap itt is étkezni. Grillételek, desszertek, italok, koktélok nagy választékban. A kávékínálat is említésre méltó.
Mostani ittlétünk során az óriási kehelyben felszolgált nagyon finom gesztenyepüré volt (máshol ebből két adagot is kihoznak), mindössze ötszáz forintért. Nagyon klassz hely.