Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ugyanakkor egy kellemes házias kisvendéglőt találtunk itt, ahol népszerű magyaros és nemzetközi ételeket találni. Velőspirítós (2800 Ft), babgulyás (2500 Ft), halászlé harcsából (3250 Ft), rántott velő (4300 Ft körettel), harcsapaprikás, példaképpen, de vannak olaszos tésztaételek is. Magyarosan, jó fűszerezéssel főznek, hatalmas adagokat kínálnak. Már reggel 10 órától nyitva tartanak, azonban kifejezett reggeli étlappal nem rendelkeznek. A személyzet előtt le a kalappal, mindenki nagyon szívélyes, kedves, itt valóban a "Mindent a vendégért" szemlélet érvényesül. Értem ezalatt azt is, hogy akár az étlapon nem szereplő ételeket is szívesen elkészítik, feltéve, hogy rendelkezésre állnak az alapanyagok. Hasonlóan a szomszédos egységekhez, nekik is van teraszuk, ezzel bővítve a lehetséges asztalok számát. A Sajtkavalkád (2950 Ft) tálon 4 féle átlagos sajt, valamint dió, alma, vaj, barack dzsem szerepelt, mellé kommersz bolti toast kenyér érkezett pirítósként. Hatalmas adag, akár utóételként, akár reggeliként tekintve a mennyiséget. Inkább 2-3-4 személyes kostoló télként, borkorcsolyaként tudom elképzelni, hogy ez befogadható, bevállalható. A feketeribizli gyümölcslé decije 300 Ft. Hasonlóan a szomszédos pubhoz, itt is Szicsek pálinkákat tartanak, csak sokkal drágábban (4 cl 2400-2600 Ft, íztől függően). A ház borait a badacsonyi Varga Pincészet adja, az olaszrizling, muskotály, Merlot, Cabernet Sauvignon, illetve a rozé decije is 400 Ft. A hűvösebb idők beköszöntével már forralt bor is kapható, ennek is 400 Ft volt decije. A csapon a Borsodi mellett Hoegaarden, Staropramen világos és dark sörök vártak csapolásra. Összességében az italkínálat is a mainstream vonalat képviseli. Wifi van, jól is működött. Kötelező szervizdíj nincs. Korrekt 4 pontos élmény és ajánlott kategória, de hangsúlyozom, nem csúcs-gasztronómia.