Visszatérő vendégek vagyunk tehát tudtuk mire számíthatunk . A tisztaság makulátlan, a szoba meleg klímával hűtővel, a wifi jó a tv -n sok csatorna . A wellness nem túl nagy ,de megfelelő erre a létszámra , a reggeli, vacsora finom ,a fürdő közel . A személyzet kedves, bármit kérsz ha tudnak segítenek . Mindenkinek javaslom ezt a családias hotelt .
Nagyon kedves, gyerekbarát személyzet a szállás igazán szuper. A Zalakarosi fürdő közel van. A szoba tiszta és tágas. A wellness részleg is jó, az élmény medence tágas. Van szauna, sókabin is. A reggeli svédasztalos, bőséges a gyerekek is kedvükre tudtak vàlogatni. A levesből és a második fogásból A és B lehetősèg is van és minden nap van desszert. Az ételek háziasak, bőségessek és finomak.
Boni Családi Wellness Hotel válasza
Köszönjük szépen, szeretettel várjuk Önöket vissza.
2023. július 5., Angyalosi-Hermán Eszter (Boni Hotel), Boni Családi Wellness Hotel
A reggeli bőséges és finom volt. A vacsora finom volt bár szerintem egy kicsit kicsik az adagok. A wellnessb-ben nem volt infra szauna pedig a leírásban meg volt említve. A szauna működési ideje nem volt korábban feltüntetve, csupán ott derült ki hogy dél és este ha között müködik. Ami véleményem szerint elég kevés ha azért mész oda, hogy élvezni tudd a wellness-t.
Elsősorban a gyógyvíz miatt jöttünk Zalakarosra, de a hotel bekerült a kedvenc szálláshelyeink közé! Amikor jeleztük, hogy nehezen mozgunk, azonnal cseréltek nekünk földszinti szobát, és mindenben a segítségünkre voltak. Nagyon ízlettek az ételek, tisztaság volt a szobában, és mindennel meg voltunk elégedve! Visszatérünk
Nagyon jól érezte magát az egész család, egy igazán barátságos, otthonos kis hotel, ahol a személyzet szuper kedves! A szobánkban tisztaság fogadott, és minden kérésünkre azonnal rendelkezésre álltak. Biztosan visszatérő Vendégek leszünk! A fürdőszoba szépen fel volt újítva, közel volt a fürdő, és jó kis kirándulásokat ajánlottak, ami belefért a 3 napba, kimaxoltuk!
A reggeli és a vacsora finom volt, változatos, mennyiségre is rendben volt. A szobák kicsit lelakottak, a kisállatok nyomai látszanak. Én sajnos az állatszőrallergiámmal szenvedtem éjszakánként. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Javasolnám, hogy tartsanak fent állatmentes szobákat az allergiások miatt. Közel a fürdő, a kerékpárút, az Ökotó.
A hotel atlagos a szoba tiszta volt bar a wc-t nehez volt lehuzni Kisparna nincs a nagy viszont kenyelmetlen volt Az etkező az udvaron keresztül erhető el az ellatas reggel finom este viszont nekem felejtős a desszertet meg fel sem tenném amilyen allagu volt Az asztalokon viaszkos vaszon volt egy 3 csill. szallasnal ez nevetseges volt.
A szemelyzet kedves aranyos de nem mind Amugy Zalakaros nagyon szep a fürdő is jo de nagyon draga 2 fő nyugdijas belepő plusz menüs ebéd egy üditővel 20 ezer Igen jol irtam húszezer forint volt Amugy elvoltunk de voltunk mar sokkal igenyesebb helyen is
Nagyon vártuk az egy hetes nyaralásukat a Boni hotelben. Elsőre tetszett minden, de utána jöttek az apróságok. Előző vendégtöl ottmaradt szemét, pókháló, por mindenhol. Egy hét alatt sem sikerült egy ruhaszárítót szerezni, pedig " minden szobában van". Beázott az ajtó, ami el volt vetemedve a parkettával együtt.
Nagyon kényelmetlen az ágy. Nem volt takarítás egy hét alatt. Kopogas nélkül benyitottak a szobába és be is jöttek kulccsal. Ágyneműk szakadtak. A saját wellness részlegen nagyon hypós volt a víz csípte a szemünket. De legyen már jó is Egyszerű, de jó ízű az étel és megfelelő a mennyiség. Udvarias a szemlyzet. Közel van városi fürdő, pár perc sétával elérhető. Egy hűtőszekrény simán belefért volna az árban és a szobba is. A 20 helyes parkoló sajnos csak 14 autónak volt elég, de ezért is fizetni kellett. Sajnálom, de többet ide nem megyünk és nem is ajánlom az ismerősöknek.
Most jártunk először a Boni Hotelben, nagyon jó hely, teljesen rendben volt minden. Ajánlani tudom másoknak is, Közel van mindenhez, szép és tágas Apartman várja a vendégeket. Tiszta jól felszerelt. Kedves személyzet, gyerekekkel is megfelelő kikapcsolódásra. Park, és a Fürdő közvetlen közelében. Remélem jövünk
Nagyon kedves volt a személyzet. Tisztaság volt a szálláson. Az étel kiemelkedően finom izű volt. Az egyetlen amit gondoltam, / a vezető, igényességének hiánya/ hogy egy fünyirás, kis külső frissítés ráfért volna a hotel környezetére igy Húvétra. Nagyon kloros volt a benti medence, köhögtünk tőle. Ár érték arányban jó volt. Az ágy kényelmetlen, ja a párna is.