A szobában csak 7 TV csatornát lehetett nézni. ( ebből 2 db német) A szobában nem volt telefon, (recepció hívása)nem volt tájékoztató anyag, a törülközők nagyon kopottak voltak, nem volt fürdőköpeny, a huzatokról hiányoztak a gombok. A szekrényről hiányzott a fogantyú. A fürdőszobában nem volt WC papír tartó.
A vízcsap megnyitásakor szinte dübörgő hangot lehetett hallani. Az étkezéseknél nem volt az asztalon a tea filter etc. elhelyezésére kis szemetes. Vacsoránál az asztalra nem tettek ki vizet. A személyzet egyébként kedves volt. Az étkezés minősége elfogadható volt, de a változatosságon még lehetne javítani.
Nagyon tetszett,hogy csendes helyen van,de mégsem eldugva.Közel van a temálfüdő,a központ.Gyerekes és idósebb pároknak ajánlom akik tényleg pihenni jönnek.
Összességèben elégedetten távoztunk. Egyetlen egy dolgot hiányoltam,hogy a helyi látnivalòkròl,programokròl,lehetőségekről nem kaptunk semmilyen informáciòt. Akár szòban,akár szòrò nyomtatványok formájában.
Ami tetszett, azt tükrözi a ,,csillagok" száma! Kiemelném az étkezést, ami szerintünk (3 fő) megérdemli a 10 csillagot! Nagyon - nagyon jó volt továbbá a masszázs fotel, amiben ellazultunk. Ami nem tetszett, az hogy, recsegett - ropogott kényelmetlen és kemény volt a pótágy! Mindent összevéve jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget!
Itt jártam feleségemmel. Sajnos a Wellness az nem felel meg egy pihenni érkezőnek! Az udvari medence jég hideg,a szauna nagyon kicsi,a pezsgő medence meg szintén hideg volt a víz,annak ellenére hogy azt közölték 32-36 fok közt van,még 25 sem volt,sok szobával rendelkezik de a Wellness részleg nagyon kicsi!
A reggeli az tökéletes,de a vacsora az nagyon kevés! Sok idő még felszolgálják kb egy órát várakoztunk! Összegzésként a hely az szörnyű volt,a személyzet az nagyon alapos és kedves volt!
Nagyon jól éreztük magunkat a testvéreimmel együtt.Kellemes környezetben talalható ez a tündéri hotel még kellemesebb kiszolgálással és tüneményes alkalmazottakkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A családias jelleg teljes mértékben megfigyelhető volt . A szobánk szuper tágas volt 2 kamasz gyerekkel, tisztaság és odafigyelés mindenütt . Külön kiemelném Szilvia kedvességét. Nagyon jó a benti wellness rész-nem biztos, hogy ezt másik 3 csillagos helyen megkaptuk volna . Egyedüli negatívumként a vacsorát említeném, ami finom volt ugyan de általában kevés .
Mi az aktív kikapcsolódás hívei vagyunk, így estére bizony megéheztünk de soha nem keltünk fel úgy az asztaltól, hogy " húh. . de jól laktam. . " Maga a fürdő és a szállás is kellemes meglepetés volt . Köszönjük. . . . .
Kellemes kikapcsolódást kínál ez a hely. A wellness-részleg nagyon jó,bár egy infra szaunával még jobb lenne. A kinti medence nagy öröm volt a mi fiúnknak,sokat pancsolt benne. Napozásra, kikapcsolódásra van lehetőség. Az első este a vacsora nem volt túl ízletes,a második napon viszont nagyon finom volt.
Sajnos az étkezéssel voltak problémák. Kicsi adagok,es nem ízletesek. A személyzet kedves,segítőkész. A hotel szép,csendes,finom illat fogadott mindenhol. A szobák szépek,kényelmesek.
Az ételek minőségén kellene javítani. Sajnos többször találkoztunk nem alaposan elmosogatott evőeszközzel,pohárral.