2023. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. október 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi a férjemmel most, ezen a 2023.10.20-ai hétvégén voltunk itt az Aphrodite Wellness Hotelben.
Igazából teljesen meg voltunk elégedve, az itt tapasztaltakkal. Nagyon kedves és segítőkész mindenki, aki itt dolgozik. Ez az,
ami manapság igen ritka!
A szoba gyönyörű és tágas volt, és ami elsőre megmaradt bennem a szobába lépve, az a nagyon kellemes illat. Jelen esetben az elnöki lakosztályba voltunk, ami egy külön nagy erkélyes, napfényes, tiszta, és nagyon kellemes hangulatú szoba. A fürdőszoba, igazi meglepetés volt, mivel korábban arról pont nem találtam fent képet a honlapon, így nem tudtam mire számíthatunk. Viszont nagyon kellemes meglepetés volt, a sarok kádas fürdőszoba.
Bármikor, szinte bármilyen - a szállásunkhoz kapcsolódó- kérésünk volt, a személyzet azonnal kedvesen és gyorsan lereagálta, és teljesítette. Nem volt semmiféle fennakadás.
Megmondom őszintén, voltunk már itt, de most sem csalódtam a helyben. De gondoltam, most már meg is írom. Pontos tájékoztatást kaptunk mindenről, pontosan, méghozzá időben. Félpanziós ellátásban részesültünk, és a benne foglalt reggeli és vacsora minősége, és mennyisége, kitűnő volt! Sosem volt hiány semmiből, de a választék hatalmas volt. Igazi bőség zavara. A legjobb benne pedig, hogy minden teljesen belső berkeken belül készül itt. A Garabonciás farmon. Oda is érdemes ellátogatni, igazi szuper élmény! Korábban ott is jártam én is, és annak aki szereti az állatokat, a természetet, a lovaskocsikázást, stb., annak biztos, hogy jó élményben lesz része. De bármire is kíváncsi az ember, érdemes megkeresni őket telefonon/ e-mailben. Készséggel válaszolnak minden kérdésre. Rengeteg program lehetőség van mindazoknak akik az aktív, vagy éppen a passzív pihenést szeretnék választani kikapcsolódásként. Egy biztos, ide még fogunk jönni.
Megmondom őszintén, már hiányoztak is, mióta nem voltunk is ez előtt legutoljára.
Az itt dolgozók, tényleg szívvel, lélekkel végzik a munkájukat, és azt hiszem itt is megérdemelnek egy hatalmas dicséretet tőlünk! Ezúton is köszönjük a lehetőséget, hogy ott lehettünk és hogy már is honvágyunk van!:) Bár csak még sok helyen ez így működne! Szívből köszönjük a vendéglátást!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hotel Aphrodite további értékelései
2025.03.17a párjával
![]()
A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Innen könnyen be járható az egész Zalakaros. A wellness részleg korlátlan használata a hotel előnyére válik. A személyzet nagyon barátságosak és család szeretők. Senkire nem lehet rosszat mondani mert egy igazi össze hangolt csapat. Az étkezés bőséges és...
2024.11.23a párjával
![]()
Ez egy szép és modern szálloda, kedves személyzettel. Nagy előny, hogy a saját farmjukról érkezik az étkezési alapanyag jelentős része. Az ételek finomak, tájjellegűek. A látványkonyhában is vacsoránál mindig sütöttek pl. palacsintát, fánkot, lángost. A szoba kényelmes, az ágy is, mindennek van...
2024.10.29a párjával
![]()
Talán lehetne picit az étkezés választékosabb de azok finomak voltak. Házias jó ízű reggeli és vacsora. Nagyon nagy elismerés hogy mindent a saját farmjukból biztosítanak. picit kellene vigyázni hogy a rántottszelet ne süljön túl. A borválaszték lehetne picit több. Végtelen kedves személyzet...
A Hotel Aphrodite legnépszerűbb csomagjai
Pünkösd
All inclusive ajánlat
209.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással
Húsvét
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
53.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Napi árak teljes ellátással (1 éjtől)
63.600 Ft / 2 fő / éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
82.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval