2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 25.Ajánlom a helyet másoknak is!
Hogy miért volt szellemhotel a 4 csillagos superior Hotel Karos Spa? Nagyrészt azért, mert a személyzet többnyire levegőnek nézte a vendégeket. Tehát ebből arra kell, hogy következtessek, vagy a személyzet volt szellem, vagy a vendégek. Hiszen ha a fizető, pihenni vágyó, a nyaralás hevében állandóan mosolygó vendégnek nemhogy köszönni, de még csak visszaköszönni sem tudnak, akkor ott valami nagyon nem oké.
Bár, nem tudom, hogy melyik a jobb, mivel ha valami csoda folytán mégis nagy nehezen felfigyelt egy-egy emberre a recepciós, a takarítónő, vagy bárki más, nemcsak végtelenül bunkó volt szerencsétlennel, de a segítőkészség csírája sem ütközött ki rajta. Mosták kezeiket… Mellesleg jobban örültem volna, ha mindig észrevétlenek maradunk, mivel az este 8-kor záró wellness részlegből rendszeresen már fél 8-kor elkezdtek kitessékelni minket, mondván, hogy túl sok a dolguk, jó lenne, ha elkezdhetnének takarítani. Én kérek elnézést!
Na de volt azért luxus is a szellemhotelben. A szobák rendkívül kényelmesek és tiszták voltak, és a wellness részleg színvonala is kiemelkedő. Számos vízhőmérsékletű és mélységű medence közül válogathattunk és a szaunák széles variációja is emelte a pihentető hosszú hétvége színvonalát. Sajnos a gőzfürdőbe hiába vágytunk, nem igazán üzemelt ottlétünk alatt.
Az ételek jók voltak, csak sajnos nem eléggé. Ha megnéztük a hatalmas választékot, hamar rá kellett jönnünk, hogy a látszat csal. Többnyire ugyanolyan stílusú ételek voltak, amik nem kedveztek se a vegáknak, sem a vegánoknak, az ételallergiásoknak meg aztán pláne. Egy 4 csillagos superior hoteltől kicsit többet várunk, mint – a szó egyáltalán nem jó értelmében vett – tipikus desszerteket és húsáradatot. Pláne manapság, amikor dívik az egészséges étkezés.
Ha el tudjuk engedni a személyzet gorombaságát, nagyon jó szórakozást kínál ez a szellemhotel, méghozzá luxus kivitelben.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Karos Spa további értékelései
2024.08.16egyedül
Nagyon szép hely, a wellnes szuper. A szállodát 4 csillagosnak nem mondanám. A szoba toszta volt, viszont az ágy nagyon kényelmetlen! Egy cseppet sem lehetett pihenni rajta! Az ágynemű huzat foltos volt. A függöny szakadozott. Mi egy sarki szobát kaptunk, hát a kilátás nem volt valami szép....
2024.07.22a párjával
Pontosan 20 éve járunk oda. Fokozatosan romlik. Az utolsó estén nemigen volt fogyasztásunk. Két szelet dinnye egy panakotta. A gyerekek amit szeretnek nem volt. De volt pl. Kacsanyelv. Kérdezem, kinek? Mert felnőttként se tudtuk megenni. A személyzet szinte utálkozva van jelen. Ennyi pénzért...
2024.06.28gyerekekkel
Tavaly nyáron nyaraltunk itt,mások ajánlása után jöttünk,és most sem csalódtunk,szuper hely!Tisztaság,jó illat,kedves kiszolgálás,finom ételek,a wellness szenzációs,már most visszamennénk!Remek pihenés,a medence mellett,melynek kiváló a hőmérséklete.A játékasztalok szuperek,a játékszoba...
A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Két ünnep között
93.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással