2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 19.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első alkalommal jártunk Zalakaroson. A kiválasztásnál szempontok voltak: gyerekek számára megfelelő beltéri wellness, étkezés helyben megoldott, könnyedén megközelíthető, több légterű családi apartman. Mivel a március 15-i hosszú hétvégén utaztunk el, így fel voltam készülve arra, hogy esélyes a telt ház, ami a 4 napból 2 napra be is jött.
Zalakaroson egymást követik a szállodák az út mellett, a wellness-és gyógyturizmus közkedvelt települése bel- és külföldiek körében is, a Karos-Spa a hatalmas, több száz fő befogadására alkalmas hotelek közé tartozik. Mi az Aparthotel épületében kaptunk helyet, ahonnan a főépületben lévő recepciót, wellness-részleget, éttermet - gyakorlatilag minden szolgáltatást - a föld alatti alagúton keresztül lehetett megközelíteni. Persze jó időben a szabadban is át lehet sétálni, 100 méter sincs a távolság a 2 épület között.
A családi apartman 2 hálószobából és egy amerikai konyhás nappaliból állt, külön WC bidével, valamint a fürdőszoba termálvizes sarokkáddal és külön zuhanyzóval, 2 terasszal. A fűtés-hűtés helyiségenként szabályozható klímával megoldott, nagyon meleg volt, ha ment a fűtés.
Tisztaság, kényelmes ágyak, elegendő törölköző, felnőtteknek fürdőköpeny bekészítés. Elegendő szekrény és polc a ruháknak, egyéb dolgoknak. A konyhában azonban semmilyen felszerelés nem volt a poharakon és egy kis hűtőn kívül.
A legzavaróbb a WC-ben érezhető csatornaszag volt, aminek okára, forrására nem derült fény. A takarító személyzet azonnal orvosolta a problémát, de ez csak átmeneti megoldást hozott. Másik apró kellemetlenséget a falra szerelt folyékony szappan adagolók okozták, amelyekből csöpögött a szappan, zöld csíkot hagyva a kövön és a falon.
LCD tévé 1 db volt a nappaliban, sok csatornával.
A kedvezőtlen idő miatt csak a beltéri medencéket lehetett használni. Minden korosztály számára kiváló és még nagy vendégszám esetén is elfogadható. Babamedence csúszdával, élménymedence (jaccuzzi, örvény, pezsgőfürdő, vízi masszázs), úszómedence és elkülönített termál medence a felnőttek részére. A szauna külön emeleten kapott helyet.
Rengeteg pihenőágy volt, de teltház idején vadászni kellett rájuk (elsősorban az egész napra törölközővel lefoglaló vendégek miatt).
Az Éden Éttermen kívül lehetett enni vagy kávézni a Hajóbárban és a Caffé Spa-ban is.
2 pingpong asztal, 1 csocsóasztal (ingyenes), kis játszószoba is volt.
Figyelmes, udvarias, segítőkész a személyzet.
A parkolásért szabadtéren és a garázsban is fizetni kell.
Check-in 14:00 óra, check-out 10:00 óra.
Reggeli és vacsora büférendszerben, opcionális snack ebéd.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (31)
Még több kép (21 db)
Hotel Karos Spa további értékelései
2024.12.05a párjával
Sajnálatos módon, csak sorolhatom a problémákat. A szobába érkezve kezet szerettem volna mosni, de a szappantartó üres volt. Mindíg van nálam természetesen, de egy 4+ csillagos szállodáról beszélek. A wellness részlegen működő női WC mosdólyára nagy betűkkel ki van írva, hogy zárva. Micsoda? A...
2024.12.02gyerekekkel
Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek voltak. A reggeli és a vacsora bőséges, minden igényt kielégítő volt. Lenyűgöző tea, gyümölcslé és tej választék. A sütemények mindig nagyon finomak voltak, a kedvencünk az almás pite volt A hotel nagyon hangulatos volt karácsonyi díszítés és a kültéri...
2024.08.16egyedül
Nagyon szép hely, a wellnes szuper. A szállodát 4 csillagosnak nem mondanám. A szoba toszta volt, viszont az ágy nagyon kényelmetlen! Egy cseppet sem lehetett pihenni rajta! Az ágynemű huzat foltos volt. A függöny szakadozott. Mi egy sarki szobát kaptunk, hát a kilátás nem volt valami szép....
A Hotel Karos Spa legnépszerűbb csomagjai
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Napi ár
76.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Pünkösd
Május 1.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
105.570 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással