2013. augusztusban járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 13.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Engem nehéz kihozni a sodromból,de az ottani mocsok és igénytelenség,a belesz*rás [moderálva: a szerk.] miatt sikerült a hotelnek!Egy részletet másoltam be ide abból a szövegből amit elküldtem a Budapesti Fogyasztóvédőkhöz,ÁNTSZ-nek,és az Állategészségügyre!Azért a központba küldtem a feljelentésem,mert ahol 2 panaszkönyv tele van és ilyen sz*r [moderálva: a szerk.] a konyha és ennyi a darázs ,rovar,szerintem ott a megyei hatóság,vagy elnézőbb v.nem tudja a hotelben uralkodó káoszt!A feljelentésemmel azt szeretném elérni,ne járjon így más család ahogy mi jártunk!
Röviden leírnám, mi is a panaszom tárgya.
Családommal ( Feleségem, 4 és 14 éves Gyermekeink és Én ) egy szállást foglaltunk Liget Hotelbe, mely helyileg Zalakaros 8749 Gyógyfürdő tér 6.
A hotel oldalán a hirdetésükben gyönyörű szép minden és teljesen kedvező feltételekkel kínálták a szolgáltatásaikat! Akciós volt a hirdetés, 70 % - os kedvezménnyel, így reálisnak és számunkra megfizethetőnek tűnt az ára.
A hotelhez érkezve, majd a szobánkba belépve óriási megdöbbenés ült az arcunkra!!!
- a szobánkat 14 órától foglalhattuk volna el a hirdetésük szerint, e helyett csak 15óra 50 perckor kaptuk meg a szobát.
- a zuhanyzó fülke teljesen tele volt fekete penésszel ( mindkettő gyermekünk cruppos, fulladásos légúti betegségük van, a penész így különösen veszélyes rájuk nézve! )
- a fürdőben a mosdó eltörve, összeragasztva, a lefolyó része tiszta rozsda!
- meleg víz nem volt, így este nem tudtunk zuhanyozni!
- törölközőt kaptunk, de büdös és piszkos volt!
- a padlószőnyegen hatalmas fekete foltok és büdös is!
- a nyílászárók rohadtak, tele madárürülékkel, ráadásul nem lehetett bezárni az erkély ajtót (este vihar volt)
- a mennyezet falak Mekk mester módjára voltak összegányolva, beázás nyomok, vakolatpergés!!!
- 4 ágyas szobát ígértek, helyette 2 ágyat, 1 kihúzható kanapét és egy fotelt kaptunk 2 garnitúra ágyneművel, nem mellesleg az ágyak is koszosak, büdösek voltak!
- nem volt TV, amit a hirdetésükben adnak minden szobához!
- wifi ugyan volt, de használhatatlan jelerősségű a hotel egész területén!
- az étterem teraszán Óriás kecskedarazsak a tető alatt, a vendég asztaloktól 1,5-2 méterre!!! 20-30db állandóan ott röpködött, szerintünk ott van a fészkük!!!
- vacsoránál minden egyes tányér széle veszélyesen élesre le volt pattanva és egy asztalnál nem tudtunk 4 egyforma tányért kapni!
- az ételek nem alkalmasak emberi fogyasztásra, vizezték őket, a pörkölt zsírmócsingokkal volt tele, ragulevesbe parizer volt a hús, a brassói pedig náluk rizzsel készült!!!
- az általuk készített ételek és italok ( kakaó, valami szörp féleség ) teljesen fogyaszthatatlanok voltak, saját magunk által vitt szendvicseket fogyasztottuk!
- a hotel oldalán hirdetett fotók, és szolgáltatások egyáltalán nem fedik a valóságot, a hotel egész területére a mocsok, az igénytelenség a jellemző!!
reggel a „svédasztalos reggeli” ( minősíthetetlen: zsömle, kenyér koszos, foltos tálcára dobálva, uborka, paradicsom, szalámi és sajt, kakaó és ihatatlan szörp ) után családommal ki is jelentkeztünk. Egyetlen oka volt annak, hogy már nem előző nap a megérkezésünk után hagytuk el a szállást, hogy több, mint 200 km-t utaztunk.
Kértük a panaszkönyvet, volt is kettő, de mind a kettő teljesen tele volt írva. Én már az utolsó oldalra ( a hátsó borítóra ) írtam.
Kértem, hogy fizessék vissza a befizetett szállás összegét, amire azt az ígéretet kaptam a főnökasszonytól, hogy 15 munkanapon belül visszautalják számlánkra, de nem bízom benne hogy vissza is kapjuk.
Azt gondolom én megtettem a szükséges lépéseket,hogy legalább a hatóságok ránézzenek erre a mocsokra,sajnos többet nem tehettem!
Vacsoránál,ebédnél rengeteg panaszt hallottunk más vendégektől is ahogy egymás közt beszélték,de szerintem kevesen tesznek ellene,hogy ez mással ne tudjon megtörténni,mi a nyaralásra szánt spórolt pénz javát elbuktuk,és a két gyerekkel az idén már nincs lehetőségünk elmenni nyaralni!
Zalakaros gyönyörű,de van egy fekete foltja,a Liget Hotel! :(
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (12)
Még több kép (2 db)
A szálláshelyet ekkor még nem a jelenlegi üzemeltető működtette.
Hotel Fortuna további értékelései
2018.08.21barátokkal
Kozel van a furdohoz, de nem a szomszedban! Kicsit erosen kopottabb, lelakott, mint a kepeken az oldalan. A reggeli megfelelt, a vacsora eleg borzaszto minosegu, erosen menzas jellegu! A desszert egy vicc, az alma es a lekvaros bolti gofri mellett a kozerti aprosuti volt a legjobb a versenyben! A...
2018.08.12gyerekekkel
Nagyon kedves a tulajdonos holgy. Kozvetlen es tenyleg lesi a kivansagokat. Vacsira egyfele menu van de boven eleg es nagyon finom. Deszert is van. Gyerekagy nem volt de megoldottuk elaludt az osszetolt nagy agyon is. Nagyon jol ereztuk magunkat.
2018.05.22a párjával
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek háziasak és bőségesek voltak. Akcióban foglaltuk le jó előre, de a várakozásainkat maximálisan felülmúlta, csak ajánlani tudjuk!
Ezek a szállások is érdekelhetnek