Hotel Vital Zalakaros ★★★★

Hotel Vital ZalakarosHotel Vital Zalakaros
Hotel Vital ZalakarosHotel Vital Zalakaros
165 fotó

Hotel Vital Zalakaros bemutatkozása

A 2005. év végén megnyitott családias hangulatú Hotel Vital szálloda nyugodt környezetben, a természet által lágyan körbeölelve fekszik Zalakaroson, 500 méterre a városközponttól.

257 vendég véleménye alapján

4,5Kényelem
4,1Szolgáltatás
4,4Étkezés
4,2Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Vital legnépszerűbb csomagjai

Hotel Vital Zalakaros - Kikapcsolódás (min. 2 éj)
Kikapcsolódás
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness (min. 3 éj)
Vital wellness
Hotel Vital Zalakaros - Két ünnep között (min. 3 éj)
Két ünnep között
Hotel Vital Zalakaros - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
Hotel Vital Zalakaros - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
52.858 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok (min. 5 éj)
Pihentető Vital wellness napok
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hotel Freya Zalakaros
125.920 Ft / 2 fő / 3 éjtől csodás félpanzióval

Hotel Vital Zalakaros vélemények

Kiváló 2013. augusztus 18.a párjával járt itt
A hotel egész személyzete barátságos, segítőkész és kedves. Teljes tisztaság jellemző minden helyiségre. Az árak megfelelnek az elvárásoknak (de nem olcsó). A szoba (lakosztály) kényelme tökéletes. A szolgáltatások közt mindenki megtalálja a pihenéshez szükségeset. Az ételek zöme számunkra lehetne ízletesebb, néha jellemzően sós volt.
Kiváló 2013. augusztus 16.családjával járt itt
Másodszor jártam ott családommal. Tiszta környezet,jó vendéglátás. Nagyon kedves segítőkész személyzet. Minden teljesen rendben volt A fürdője is nagyon jó. Kicsi gyerekkel is megfelelő. Pihenésre,kikapcsolódásra is alkalmas hely. Mi nagyon jól éreztük magunkat,Remélem lesz lehetőségünk még visszamenni. Zalakaros a kedvenc nyaralóhelyünk.
Hotel Vital Zalakaros - Egyéb
Átlagos 2013. augusztus 13.gyerekekkel járt itt
Ami tettszett:
A szobák tágasak, jó elrendezésűek, klímával felszereltek , a dolgozók rendkívül kedvesek. A wellness rész apróbb hiányosságok ellenére kitűnő is lehetne. Amin jó lenne ha változtatnának:
Az ételek minőségén, tálalásán,( kellene egy jó szakács ) Az idény zöldség, vagy a gyümölcsök egyáltalán nem voltak ( pedig most a legolcsóbb a dinnye.
Kiváló 2013. július 25.a párjával járt itt
Párommal 3napot töltöttünk itt, bár több napra mentünk volna :). Mindenki nagyon kedves volt velünk, a kiszolgálás az ételek kiválóak,minden nagyon tiszta és csendes! Tetszett hogy a wellnessben csak a hotel vendégeit engedték be. Kár hogy a wellness 6kor bezár,legalább 9ig nyitva lehetne! Mindenkinek ajánlom aki pihenni szeretne! Biztos visszajáró vendégek leszünk itt! Niki és Szabi
Kiváló 2013. július 23.barátokkal járt itt
Nem tudok olyat leírni, amivel elégedetlen lettem volna. Amit kiemelnék, a személyzet készségessége, figyelmessége. Különböző programokat ajánlanak a vendégek figyelmébe, és a kényelmet is segítik, mint fürdőbelépő vásárlás a szállodában, kisvasút a saroknál megáll ott vesz fel,és tesz le. . .
Kiváló 2013. július 15.a párjával járt itt
Mi húsvétkor töltöttünk férjemmel egy hosszú hétvégét a hotelban, és csak pozitív élményekben volt részünk. A személyzet figyelmes, segítőkész,barátságos. A hotel tisztasága kifogástalan. A wellnes részleg minden igényt kielégítő, és tetszett hogy csak a hotelben tartózkodók használhatták, így igazán családias volt a légkör.
Kiváló 2013. július 14.családjával járt itt
Másodjára jártam itt és még biztos visszafogok térni! A személyzet nagyon segítőkész, nagyon rugalmasak! Az étel nagyon finom, rendesen jól lehetett lakni vele. A szobák nagyon szépek, tiszták,tágasak. Kényelmesen el lehet férni,nem csak egy kis zugnyi helye van az embernek. A wellnes részleget imádom.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2013. július 8.családjával járt itt
Nyár elején töltöttünk el egy hétvégét a szállodában. Nagyon kedves, szolgálatkész a személyzet, az egész szállodára vonatkozik a családias jelző. Az ételek lehettek volna többfélék, nem volt túl nagy választék, viszont amit ettünk az finom volt. A tisztaságra sem lehetett panaszunk, egyszóval mindenkinek bátran ajánlom e kedves helyet.
Kiváló 2013. június 13.családjával járt itt
A szállodában a téli zord időben voltunk,az időpontunkat kétszer kellett módosítanunk,de teljes megértéssel fogadták. Kellemes meglepetésként,apartmant kaptunk,a lefoglalt szoba helyett,ami tágas,tiszta,és kényelmes volt. A személyzet kedvessége,figyelmessége,példa értékű minden szálloda számára.
Kiváló 2013. június 11.családjával járt itt
Családommal töltöttem el 3 napot a Zalakarosi Hotel Vitalban. A szálloda gyönyörű, tiszta. A személyzet mosolygós és nagyon segítőkészek. A szobák is nagyon szépek. Az ételek választékosak és egyben finomak is. Egyszóval minden nagyon jó volt! Mi csak jót tudunk mondani erről a szállodáról. Merem ajánlani mindenkinek!
Hotel Vital Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosÜdülő sor 6/b.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek