Jó 2014. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. november 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csütörtökön érkeztünk a hotelbe egy 3 éjszaka/4 nap akció keretében. A hotel gyönyörű, makulátlan tisztaság is rend mindenütt, a bútorok és burkolatok minden helyiségben makulátlanok, a recepciósok kedvesek és segítőkészek. A szoba is meleg, hatalmas terasszal várt minket. A wellness részleg is meglepően jó állapotban van, minden tökéletes, a benti medence ugyan inkább csak egy nagy jakuzzi, de sok jó ember kis helyen is elfér. A vacsorát meleg büfé formájában tálalták, és bár az elsők között érkeztünk, mire a desszertekhez értünk, minden csont száraz volt. Éhesek nem maradtunk ugyan, de az ételek íze azért hagyott némi kívánnivalót maga után. A legkellemetlenebb az volt, mikor kiderült számunkra, hogy a 10 órai szobaelhagyás, hotelelhagyást is jelent. Ha használni akartuk volna a wellness-részleget utolsó nap, ahogy más hotelekben is szokás, akkor azért extra fizetni kellett volna. Így aztán nem igaz a 3 éj/4 nap. Ettől eltekintve nagyon kellemes napokat töltöttünk a Belenus Hotelben.
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...