Átlagos 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 19.
Februárban,párommal töltöttünk el 3 éjszakát itt a Belenusban. A szálloda nagyon szépen berendezett, a szobák szépek, kényelemesek, és tiszták. A wellness részleg talán kicsit szűkös, a hideg idő révén sokan bennmaradtunk a szállodában, így csaknem nyomakodtunk a benti medencében. A személyzet udvarias,kedves, és kézséges. Egyetlen dolog,ami kicsit hiányos volt, az az ellátás. Az all incllusive ellátástól kicsit többet vártunk.
Nagyon családias! Jó a wellness! Kitűnő a kinti víz hőmérséklete! Bíztosan hogy még visszatértünk! Nagyon barátságos a személyzet! Tisztaság található mindenhol!
Visszatérő vendégek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias és kedves, a szobák tiszták, a wellness szuper. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Remélem ősszel találkozunk.
Előzetesen mindig megnézem mások értékeléseit, és ez befolyásolni szokta, hogy hova foglalok azon a környéken szállást, amilyen úticélt választunk. Nem csalódtunk: a szoba kényelmes, sőt tágasnak mondható. A terasz is kényelmes, nem csak egy kilépő, sőt. Mivel a terasz előtt volt a kinti thermál...