2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kellemes, pihentető volt a hét vége, ragyogó napsütéssel, mely segítette a kültéri medence partján való napozást, pihenést.Tetszett, hogy a wellnes részen a vendégek maguk irányíthatják az élményelemek működését.A szálloda tiszta, kellemes, harmonikus környezetet nyújt, minden ízléses, figyelnek az apró részletekre.Tetszett, hogy minden szobához saját étkezőasztal tartozik, így nem kellett helyet keresgélnünk, mindig ugyanoda ülhettünk.Az étterem nívóját emelik a falakon elhelyezett festmények.Az ételek változatosak, finomak.Nagyon jó a kerti terasz, kellemes, barátságos.Ami nem tetszett: a parkolási díjat is felszámolták, pedig a mi csomagunkban ez ingyenes lett volna.Itthon vettem észre, talán erre jobban kellene figyelni, esetleg kedves gesztus lenne a hotel részéről, ha nem számolnák fel külön a parkolási díjat, ahogy ezt sok helyen meg is teszik.Összességében jól éreztük magunkat, valószínűleg vissza fogunk térni!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Belenus Thermalhotel Superior további értékelései
2025.02.16a párjával
![]()
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
2025.02.10egyedül
![]()
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
2025.02.06a párjával
![]()
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...
A Belenus Thermalhotel Superior legnépszerűbb csomagjai
Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Szenior pihenés Zalakaroson
Belenusi pihenés all inclusive ellátással
127.440 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Húsvét
190.620 Ft / 2 fő / 3 éjtől választható ellátással
Belenus pihenés hétköznapokon-Joker csomag
239.900 Ft / 2 fő / 5 éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
105.570 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással