Kiváló 2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Maximálisan mindennel megvoltunk elégedve,de megdöbbenve vettük tudomásul,hogy 70 évesünk létünkre a rokkant gk.parkírozási kártyát nem vették figyelembe.Ha önöknek oly fontos az a pár ezer forint akkor nekünk is.Ma az országban nem tudnak még egy szállodát ahol ezt nem veszik figyelembe.De külömben minden szép és jó volt legföljebb nem a szálloda előtt fogok parkolni.Köszönjük másnak is merem ajánlani,és és miis hamarosan újra elmegyünk a barátokkal.Tisztelettel Hrobár Pál+még 2 házaspár ár nevében.
Nagyon családias! Jó a wellness! Kitűnő a kinti víz hőmérséklete! Bíztosan hogy még visszatértünk! Nagyon barátságos a személyzet! Tisztaság található mindenhol!
Visszatérő vendégek vagyunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias és kedves, a szobák tiszták, a wellness szuper. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Remélem ősszel találkozunk.
Előzetesen mindig megnézem mások értékeléseit, és ez befolyásolni szokta, hogy hova foglalok azon a környéken szállást, amilyen úticélt választunk. Nem csalódtunk: a szoba kényelmes, sőt tágasnak mondható. A terasz is kényelmes, nem csak egy kilépő, sőt. Mivel a terasz előtt volt a kinti thermál...