2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Teljesen ad-hoc választottuk ezt a szállodát a május 1-i hosszú hétvégére. Egy tanfolyamról érkeztem haza péntek este, aztán arra gondoltam, milyen jó lenne pihenni egy jót wellness környezetben. Persze a szállások ilyenkor már csaknem teltházasak, így a Belenus valamilyen szinten kényszerszülte választás volt.
Először a netem kerestem (elsősorban a szobaméret volt a szempont), majd a biztonság kedvéért telefonon is csekkoltam az időpontot. A recepciós hölgy kedvesen ellenőrizte, majd mailben megerősítettük a foglalást.
Kellemesen csalódtunk: megszoktam, hogy a szállások saját fényképei a legelőnyösebb beállításokból készülnek, de itt minden a valóság volt.
A szobaméret, a berendezés, szoba felszerelése, a kilátás az adott kategória fölötti - a képekből látható ez. Kicsit rontja az összképet, hogy a zuhanyozó tusfürdője üres volt. Mivel csak 2 éjszakát töltöttünk itt, nem volt túl nagy gond - az ember visz magával saját tisztálkodószereket is - bár ezekre is figyelni kell.
A szobát tekintve kiemelem a klímát, a modern nagyméretű tv-t, a megfelelő sebességű Internetet (sok más helyen ez teljes csőd), szép kilátású teraszt.
A közösségi helyek is szépek, jó építészeti és berendezési megoldásokkal. Félpanziót kértünk, az étkezés helyre szólt, a szobaszám szerint asztalhoz kellett ülni. Ez tetszett, egyszerű és korrekt. A svédasztalos választék mellett - természetesen felárért - lehetőség volt egyéni kérésekre is. A személyzet gyors és diszkrét volt. Külön kiemelném, hogy az italrendelés során a második estén is emlékeztek ránk, mit fogyasztottunk, mivel ugyanazt kértük már hozták is. Apróság, de a jó közérzethez ez is hozzátartozik.
Az ételek mind a reggelinél, mind a vacsoránál megfelelő minőségűek voltak, ahogy elnéztem, mind a hagyományos magyaros, mind a könnyebb fogások közül is választhattunk.
A wellness szolgáltatásai (szauna, gőzkabin, stb.) rendben, de teltház esetén lehet, hogy kicsi. A medencéknél előny, hogy bel- és kültéri is van, és a tisztaságra sincs panasz.
Összességében csak ajánlani tudom a szállodát, ár-érték aránya kimagasló!
Személyzet:![]()
Még több kép (4 db)
Belenus Thermalhotel Superior további értékelései
2025.02.16a párjával
![]()
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
2025.02.10egyedül
![]()
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
2025.02.06a párjával
![]()
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...
A Belenus Thermalhotel Superior legnépszerűbb csomagjai
Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Szenior pihenés Zalakaroson
Belenusi pihenés all inclusive ellátással
127.440 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Húsvét
190.620 Ft / 2 fő / 3 éjtől választható ellátással
Belenus pihenés hétköznapokon-Joker csomag
239.900 Ft / 2 fő / 5 éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
105.570 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással