Kiváló 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 26.
A szállodába érkezve az első benyomás nagyon kedvező volt. (és ez csak folytatódott ;) ) Valóban csendes, szép környezetben helyezkedik el az épület. A recepciós úr (ha jól emlékszem a névtáblára: Lajos) kedvesen fogadott minket és egy kis humort is csempészett a részletes tájékoztatásba. A szoba nagyon tágas, külön kiemelném, hogy nem csak egy hatalmas franciaágyból állt, volt különálló kanapé és egy hatalmas beépített szekrény a ruháknak, na meg persze az erkély szuper kilátással. Látszott, hogy minden kérésemet maradéktalanul próbálták megvalósítani, melyeket az ajánlatkérésben megfogalmaztam ezzel kapcsolatban. Az étteremben a saját asztal nagyon jó ötlet. A svédasztal kínálata gazdag és nagyon finom. A személyzet udvarias, segítőkész. Az egyik felszolgáló úr este 22 óra előtt még külön bejött hozzánk a "játékterembe", hogy fogyasztunk-e még valamit és ezt ugyanolyan hozzáállással tette mintha csak akkor kezdődött volna a műszakja. Külön köszönet neki!! :) A wellness részleg bővülhetne egy 36 °C-os pezsgőfürdővel. :) Bár így is nagyon szuper, főleg a fűtött fekvőpadok és az önállóan kezelhető élményelemek miatt ;) Maradéktalanul teljesül a hotel filozófiája, miszerint "ígérjünk kevesebbet, de nyújtsunk többet". Visszatérünk! Köszönettel: (és icipicit szakmai szemmel is nézve)
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...