Kiváló 2018. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 6.
Kollégám ajánlására döntöttünk a szálloda mellett. A 3 nap 2 éjszakás all inclusive verziót választottuk hogy ne legyen gondunk semmire. A szálloda kellemes, tiszta, nincs tumultus még teltház idején sem. A személyzet udvarias és mindenben segítőkész volt, minden tőlük telhetőt megtettek hogy jól érezzük magunkat. Az étteremben saját asztalunk volt, az ételek is rendben voltak, a büféasztal feltöltéséről folyamatosan gondoskodott a szakács. A szoba is jó állapotú és tiszta volt, de a légkondi csak felárért működik (1500/nap). A wellness részleg is jó volt, a masszázst is igénybe vettük. A kert szép, igényesen karban van tartva, napozóágyak is vannak bőven. Összességében: mi nagyon jól éreztük magunkat szívesen ajánlom mindenkinek. Az egyetlen kis negatívum az volt hogy az all inclusive ellátás csak reggel 9 és este 9 között érvényes, az ezen felüli fogyasztás fizetős.
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...