Jó 2024. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Háromszor voltunk: először,utoljára és soha többet... Negatívumok: 13 órakor (a hivatalos 14 helyett) hullafáradtan még nem lehetett elfoglalni a szállást, amit az előző vendég 10 órakor elhagyott. Az étterem még nyugat európai szemmel is horrorisztikusan drága és szűk kínálata van az étellapnak. A billiárd, a csocsó és a többi játék is kemény pénzért vehető igénybe a falra szerelt pénzváltóautomata segítségével. Az autóval érkező vendég, szóval mindenki napi ezer forintot fizet. A lift előtt egész nap értékesítő hölgyek próbálnak eladni valamit a vendégnek. Nem lehetne diszkrétebben? Röviden, itt minden a pénzről szól?! Pozitívumok: Isteni a konyha, bőséges a félpanziós ellátás. Tetszik a vendégek turnusokba foglalása, elkerülve a tumultust és így biztosított minden étel elérhetősége. Makulátlan tisztaság és rend jellemző az épületben és rajta kívül is. Osztályon felüli a wellness részleg és a kerti bútorok is nagyon kényelmesek. A szoba berendezése is nagyon praktikus, dicsérendő a külön WC és a nagy erkély.
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...