Kiváló 2024. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csodálatos öt napot töltöttünk itt, mindennel meg voltunk elégedve. A tisztaság, a külső környezet kiváló. A wellness részleg teljesen kielégítő volt. Dicséret, hogy a víz hőfoka kellemesen meleg volt. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész volt. Mindenkinek bátran ajánlom, mi is szívesen visszalátogatunk ide.
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...