Jó 2013. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. december 21.
A szoba berendezése, tere kiemelkedően kényelmes. Tisztaság fogadott bennünket mindenütt, pedig nagyon csendes időszakban töltöttünk a Belenus Termalhotelben néhány napot. A személyzet udvarias. Sajnos a wifi nem működött, de ez nem okozott nagy problémát. A wellness részleg kiváló, nagyszerű, hogy a szolégáltatások igénybevételét a vendég szabályozhatja. Sajnos a kültéri medencét csak egyszer nyitották meg, így úszni nem nagyon tudtunk. Az étkezés roppant jól szervezett, az ételek finomak. A reggeli választéka kicsit egyhangú. A bár és az éttterem személyzete kiemelkedően kedves, udvarias, szolgálatkész. A termálvízről jó lenne valamilyen tájékoztatót kapni, vagy a halban elhelyezni egy tájékoztatót, amely ism,erteti a gyógyvíz eredetét, összetételét, jótékony hatásait.
Nagyon jól éreztük magunkat. Elöször voltunk ebben a szállodában, de visszatérünk. Mindenkinek tudom ajánlani. Wellneszből teljes mértékben kielégítö, személyzet udvarias, szobák tiszták, kényelmes ágyak. Az éttermekben bármit választottunk, finom volt! Csak így tovább
Kiváló hely,kedves személyzet és kiszolgálás. Ár érték arányban megfelelő. A fürdő közel van. A szállodában is a wellnes rész és a fűtött medencék tökéletesek a kikapcsolódásra,feltöltődésre. Az ételek fantasztikusan finomak.Nagyon sok féle kínálat van.
Szuper hely, szuper wellnesz, kellemes víz, príma úszási lehetőség, kellemes fűtött meleg ágyak-padok , széles wellnesz szolgáltatások. Kulturált, tiszta szoba, kényelmes és tágas ágybetétek, szép és tágas erkély. A tv-adás néha akadozott / "nincs jel"/. Az étterem rendezett, korszerű. A...