Gróf Batthyány Lajos és a többiek

Gróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai ZalakarosGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros a térképen

Érdekes 2023. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közel a zalakarosi buszpályaudvarhoz és a városházához, egy ápolt parkos részen található ez a szoborcsoport.
Itt is többször elmentem már, ha Zigzag nem ír róla, eszembe nem jut alaposabban megnézni.
Fényképek (6)
Gróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - EgyébGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - EgyébGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - EgyébGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - EgyébGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - EgyébGróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai Zalakaros - Egyéb

Gróf Batthyány Lajos-mellszobor és Első Független Magyar Kormány tagjai további értékelései

2023.11.03gyerekekkel
Érdekes
Zalakaros központjától észak felé indulva, a főút melletti kis parkos domboldalon található ez az emlékmű, amely az első felelős magyar kormánynak állít emléket (1848-49). A központi helyen Batthyány Lajos gróf miniszterelnök bronz mellszobra helyezkedik el egy magas kőtalapzaton. Mögötte,...
Villa Lotus Zalakaros - Karácsony
Villa Lotus Zalakaros