Itt régen egy másik étterem állt, azt hiszem, a lányok, akik itt fogadtak, azt mondták, hogy ez itt most és így új. Egyébként nagyon kedves két lány volt, bejártam a helyet, az utcafronton is lehet ücsörögni, ha mutatni akarod a falunak, hogy itt vagy, meg bent is van egészen szép és kulturált hely, meg a hátsó részen is van az udvar felé terasz, hát oda kiültem, élveztem a békét, csendet, meg az ételt is.
Mondom, nagyon aranyos, nagyon figyelmes a kiszolgálás, tényleg! Nem tudom, csúcsidőben milyen, de kívánom nekik, hogy jól működjön és sokáig! Én úgynevezett háromhegy fatányérost kértem, ez háromféle húsból álló összeállítás, finom kakastaréjra vágott szalonnával, és tényleg jó volt, úgy, ahogy volt. A később kapott mangó, négydecis és tüneményes ks fedett pohárban volt, na, akkor most fel is javítom az ételt négyesről ötösre azonnal, mert meg is érdemlik. Ajánlom mindenkinek, ha arra jársz, ne hagyd ki, ez egy jó megálló!