Tökéletes elhelyezkedése és a panzió külseje alapján kellemes szálláshelynek tűnt, azonban hamar csalódnunk kellett. A bejelentkezés az étterem bárpultjánál történt, majd a szobák tisztasága és elhelyezkedése sem volt sajnos túl meggyőző.
A szoba eléréshez egy kis előszobán kellett végigmenni, mely a lenti étterem fölött került kialakításra, így volt lehetőségünk végighallgatni a konyhai előkészületek zúgó hangját, érezni annak illatát és hőmérsékletét. Az étterem kiszolgálása picit lassú volt, az étellel nem volt különösen nagy baj.
Kellemes környezetben,klassz étlap szerkesztés! Jó árak! kedvenc ételeim:bakonyi betyárleves, tűzdelt szarvasfilé barna mártással,burgonyakrokett áfonya lekvárral Jó idő esetén hatalmas fák alatt a kert helység varázslatos Étterem felett kényelmes szobák ! Autó parkoló a szobám ablaka alatt ! Közeli TERMÁL FÜRDŐ! EZT KI KELL PRÓBÁLNI,MEGÉRI !