A Wellamarin Hotel wellness részlegén belül található bárban többször is megfordultunk a szállodai tartózkodásunk idején, gyakorlatilag minden nap. A szállodában itt lehetett a legfinomabb kávét beszerezni. Többféle ízesített latte közül lehetett válogatni, Dallmayr kávéból főznek.
Télen is kapható jégkrém, ezt is örömmel konstatáltuk (Algida csomagolt jégkrémek). A wellness részleg nevéhez illően a bárban is a narancssárga és a fekete színek domináltak. A szűk bejárat után egy kerek alaprajzú lobby nyílt, itt lehetett leülni nyugodt és kulturált körülmények között kávézni. A bár egyúttal a wellness recepciójaként is funkcionál, itt lehet átvenni a szauna törölközőket, valamint a squash pályát is itt lehet lefoglalni. Pénzre, bankkártyára nem volt szükség, mert a szobakártyával a költéseket a szobaszámlára írattuk és a végén, távozáskor fizettünk egyben mindent. Az árak a hotelen belül egységesek, ha jól láttam, és mindenütt felszámolták minden ételre és italra a kötelező szervizdíjat.