Születésnapot ünnepeltünk augusztusban - emlékezetesen jól sikerült. Igaz, hogy nem pizzát ettünk, de minden nagyon finom volt. A kiszolgálás nagyon figyelmes és a nagy tömeg ellenére gyors volt. Egyetlen kifogásunk, hogy a hely telefonon elérhetetlen. Kedves gesztus, hogy a szülinapi tortát mi vihettük, és szépen szervírozták. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tegnap és ma is ott ebédeltünk, több éve , évtizede járunk ide gyermekeimmel, feleségemel. Nagyon finom itt minden, megfizethető árakon. Csak ajánlani tudom.
2015. július végén nyaraltunk Zamárdiban. Második este vacsoráztunk itt,négyféle pizzát ettünk,mindegyik nagyon finom volt. Tökéletes volt a tésztája,a feltétek,és nem utolsó sorban a mérete is. A desszertek,az italok is nagyon jó minőségűek,jó árakon. Mi minden nap beültünk ide. Zamárdiban ez a hely tetszett nekünk a legjobban.
Átlagos 2014. szeptember 19., kollégákkal járt itt
A Zamárdi Strand fesztiválra érkeztünk és betértünk egy pizzára. Pizzéria lévén - és mert pont előttünk sütötték ki hagyományos kemencében a pizzákat ahogy azt kell - reméltem nagyon finom lesz a pizza. Sajnos nem lett az, ízetlen volt és mintha túl hamar vették volna ki a kemencéből, nem pirultak meg rajta a cuccok.
Szóval összességében nekem csalódás volt, annak megfelelt, hogy a buli előtt ne legyünk éhesek. . .