A Tiki Beach bisztró a saját bevallásuk szerint: egy hangulat. Színes székek, tropikál ritmusok, egy új ízhullám. A barátságos hangulat azonban igazi szakértelmet rejt. A felszolgáló csapatot például Magyarország egyik legjobb (többszörös bajnok) sommelier-e erősíti, de a konyhára sem lehet panasz.
Tovább olvasom >>
Olyan ételeket kóstolhatunk itt, mint a malacfül saláta, hűsítő kovászos uborka leves, és sült kukorica halmok között rejtőző bbq marha oldalas.
A Tiki Beach bisztró régóta ott szerepel a célpontlistámon, ami annak köszönhető, hogy a hely régóta szerepel a Magyar Konyha Balaton kalauzában. Idén végre eljutottam ide, de nem jött össze, hogy a konyhát is kipróbáljam. Minden esetre izgalmas ételeket is kínálnak, egyiket-másikat igencsak magas áron.
Asztaltársam megpróbált meggyőzni arról, hogy a zöldség lassan annyiba kerül, mint a hús meg a hal és így korrekt dolog elkérni egy sült céklaételre 4600 forintot, nem sikerült neki. De nem az ár volt a szűk keresztmetszet, szívesen megettem volna mondjuk egy gyömbéres malacfülsalátát zellerkrémmel 3500-ért, de az épp kifogyott. Más meg nem volt, ami igazán izgalomba hozott volna. Úgyhogy ittam egy kézműves sört, az italválasztékuk átlag feletti. Csapon Horizont Hazy Queen és Kisüzem Pils, dobozban több különlegesség. Ezek közül egy sour-t választottam 1990 forint volt, ezt lassan meg lehet szokni. Vannak jó boraik is, amiket borszakértő-barista Takács Alekszandrosz válogatott össze értő kézzel. Szívesen betérnék még ide.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.