Ezen a helyen is ugyanazzal a baráti társasággal jártam, mint a Zománcban. Biciklis pihenőt tartottunk és ezt a helyet választottuk ebédelni. Az ételek finomak,kevés választékkal, de itt is drágák. A kiszolgálás kicsit akadozott, de meg bocsájtható mert sok volt a vendég. A felszolgálók idegesek , kapkodók.
Az étel mellé rendelt savanyúság akkor került az asztalra amikor már a főétel fele elfogyott. A hely egyébként hangulatos a régi kort idéző. Most úgy tűnik ez a divat. Mindennek ellenére ajánlom, ha valaki arra jár keresse meg
Korábbi helyén, a zánkai strandnál, is ettünk már így sejtettük "mi vár ránk". . . A hely nagyon hangulatos, otthonos. Viszonylag szűk az ételkínálat, de minden friss alapanyagból. A megrendelt fogások nagyon finomak voltak. Egyetlen kifogásom az, hogy az oldalason nagyon kevés hús volt található, de az íze rendkívül jó volt.
Hévízről hazafelé jutott eszembe a férjemnek, hogy olvasott egy strandbüféről Zánkán, megebédelhetnénk ott. Mivel még nincs strandszezon, gyorsan utánanéztünk az interneten, s meg is találtuk az étterem címét. Szerencsénk volt, még asztalt is kaptunk. Egyszerű, de nagyszerű hely, a személyzet udvarias.