Ööö. . . hát, hogy viadukt. . . hümm, hümm. . . mert, hogy Biatorbágyon vagy Veszprémben viadukt, hát az inkább. De nem is olyan régen az Őrségben is láttam egy "viaduktot", egy szimplább vasúti völgyhidat. Nekem inkább a hortobágyi kilenclyukú híd jutott eszembe, csak ez itt ugyebár hétlyukú.
Aztán, hogy elhajtottak a Szőnyi múzeumból sétálni, gondoltam, már csak megnézem, mik vannak itt érdekesebb tereptárgyak az ittjártam-on, és ezt is itt találtam. Meg a valóságban is. Nem volt más dolgom, ki-be szaladgáltam a lyukain, mint a mérgezett egér a sajtban, csináltam róla egy-két képet, és nincs ezzel semmi olyan nagyon különös, szóval, külön ezért nem érdemes Zebegénybe jönni. De ha már itt van az ember, megnézheti.