De az ajtón benyitva az asztalok többségénél elégedetten étkező embereket láttunk, úgyhogy megnyugodtam, mégiscsak jó helyen járunk. Enyhe ételszag volt, s mivel az első részben csak kisebb, max. 4 személyes asztalok voltak, a belső részben foglaltunk helyet. Az étlap elég hosszú, főleg magyaros ételek találhatóak rajta, helyi bakonyi specialitásokkal, átlagos, elfogadható árfekvésben, 2000 Ft alatti főételek is (köret nélkül! ), és a gyerekek számára is voltak szimpatikus fogások. A 2 fiatal pincérhölgy bár jóindulatú, de borzasztóan amatőr volt, látszott, hogy egyáltalán nincs a vérükben a vendéglátás, és kicsit nehéz felfogásúak voltak, nem tudom finomabban megfogalmazni. A főétel adagok tartalmasak, kiadósak. Csirkemell mandulás bundában 3 szelet hús (1950), bakonyi fatányéros 4 féle hússal (2950 Ft), és a gyerekmenük közül is választottunk kettőt, rántott csirkemellet és rántott sajtot (1050 Ft). A köret sült krumpli mirelit. A köretet pluszban számolták fel a fogásokhoz, 500 Ft körüli tételek voltak. A vegyes friss saláta is tetszett, küllemre és összetételre is (950 Ft). Magyaros, házias savanyúságokat is kínálnak, kb. köretárban. Egy 0,5 l-es limonádé 800 Ft. A desszertkínálat kizárólag palacsinta, viszont izgalmasabb töltelékek is vannak (meggyes-mákos, mogyorókrémes-kókuszos) 650-750 Ft/2 db. Az ételekre kellett várni, de nem túl sokat. Összességében nem volt rossz, de nem is kiemelkedő a konyha teljesítménye. Aki a nagy adagokat és a házias, vidéki ízeket szereti, és nem flancos helyre vágyik, annak ajánlom.