Az ittjartam. hu ajánlása alapján keresük meg zirci kirándulásunk desszertes bázisát. Jó volt az ajánlás! Mi csak elviteles vásárlók voltunk, illetve meglátogattuk az objektum legkisebb helyiségét is. Itt tisztaság, jó illat fogadott. Kedvesek voltak a kiszolgáló hölgyek és persze finomak voltak a becsomagolt sütemények is.
Egyedüli hiányosságként megjegyzem, hogy egy ilyen menó cukrászdának nem "cementes-zsák" finomságú papírba kéne csomagolni az elviteles süteményeket. Ajánlom a helyet a Zircre látogató túristáknak!
Zircen átutazva már több alkalommal láttuk ezt a kedves helyet az Apátság oldalában, csak mindig késői órákban jártunk arra, ezért betérni nem sikerült. Ez alkalommal Bakonybélbe utaztunk,és útba ejtettük a cukrászdát. Friss, látványos sütemények sorakoztak a hűtőben, választani is nehéz volt.
Többfélét kóstoltunk,és mind elnyerte tetszésünk. Úgy döntöttünk,hogy másnap is betérünk, amikor már ismerősként fogadtak minket. A kiszolgálás figyelmes,udvarias volt, jó érzéssel, teli pocakkal távoztunk. Mindenkinek szívvel ajánlom,aki szereti a finom cukrászsüteményt.