Éttermünk a műemlékekben gazdag csodálatos Zsámbék főutcáján 2008. 12. 09-én nyitotta meg kapuit. Célunk,hogy a hagyományokat az ízeken keresztül őrizzük meg,ápoljuk,ezért a magyar és a sváb konyha tradíciói határozzák meg étlapunkat. Ki betér hozzánk,családias hangulat fogadja reggeltől estig,lehetősége van étlapról vagy a menüből választani.
Éttermünkben 20-25 fő,különtermünkben 10-15 fő fér el,így családi ünnepségek,céges megbeszélések,baráti vacsorák megrendezésére alkalmas.
Zsámbékon kirándulva kerestük fel ezt az éttermet. Jó idő lévén kihasználtuk a kertet is. A kiszolgálás gyors és kedves volt. Sajnos a választék nem túl bőséges, igaz még nem volt szezon. Az ételek finomak voltak és a desszertek is. Máskor is eljövünk e kedves helyre. Másoknak is ajánlom, mert kőnnyen megtalálható.
Az étterem parkolója szűk ez nagyobb forgalom esetén bizonyára gondot okoz. Belépve nem volt túl meleg, de szerencsére a leves jó hőmérsékleten és ízletesen került az asztalra. Húslevest ettünk májgombóccal és Cigány pecsenyét rizzsel. A hús tényleg be volt pácolva és a fokhagyma sem hiányzott róla.
Mai napon ismerőseimmel jártunk az étteremben.A felszolgált étel bőséges és nagyon finom ízletes volt.Az ár/érték arány is megfelelő. A hely tiszta és kulturált volt. A kiszolgálás gyors udvarias és előzékeny. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Összességében mindnyájan nagyon elégedett voltunk az étteremmel. 2013.04.17.