2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Café Rio egy átlagos presszó, aminek meglátogatása ismét annak volt köszönhető, hogy a lángosozó mellett van. Így aztán anyámmal meg a nagyobbik fiammal is - akikkel egy régi zsámbéki barátunkat látogattuk meg tavaly november elején - innen vettük az italokat a fokhagymás lángos mellé, akárcsak egy évvel korábban apámmal és öcsémmel. Sajnos a fotóapparátus lemerült, így nincsenek újabb fotók. Anyám kisfröccsöt ivott és kávét, jómagam volánnál ültem, így szénsavmentes ásványvízzel voltam kénytelen megelégedni. A számla nem érte el az 500 forintot.
Leültünk a már „jól ismert”, barátságos, egyszerű. fedett teraszon, nem zavart minket, hogy volt vagy 6 fok, akárcsak egy bő évvel korábban, decemberben.
Az árak továbbra is barátságosak, a kínálat a szokásos kommersz, nagyipari sörök, egyszerűbb borok és tömények. A kiszolgálás barátságos.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Café Rio további értékelései
2016.12.13családjával
A Café Rio egyszerű falusi kocsma, elnézést, ha netán Zsámbéknak városi rangja van. (Battonya is város, pedig nincs urbánus hangulata.) A törzsközönség a helyi alkeszekből áll, akik a szívós, hosszú távú ivásra vannak beállva s fontos az is nekik, hogy ez ne kerüljön sok pénzbe. Kértem egy...