2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kálmán cukrászdára véletlenül találtunk rá egy szép vasárnap reggelen a párommal. Éhesek voltunk mindketten, így a sós ételek inkább vonzottak, kértünk is az összes pogácsából, ha tudtuk volna, hogy mennyire finomak (mennyire? – NAGYON) akkor többet vettünk volna.
Elég sok pogácsát ettem életemben, nem gondoltam, hogy sajtos, juhtúrós vagy krumplis pogácsa ennyire jó tud lenni.
Maga a cukrászda egyébként fősodratú, de a pogácsák meg a finom Rákóczi túrós miatt megadom neki az 5 pontot, tudván tudva, hogy nem biztos, hogy ennyi lenne az osztályzat ha mondjuk lúdlábat és/vagy fekete erdő tortát kérek. A Rákóczi túrós is inkább volt erős négyes mint ötös. De a pogácsa mindent vitt.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Kálmán Cukrászda további értékelései
2024.09.07családjával
![]()
Kedves segítőkész pultos lányok. Finom sütemények. Isteni kávék. Fantasztikus fagyik. Csodás pogácsák.
2023.08.22családjával
![]()
Nyitásuktól hozzájuk járunk, ott van a süteményük, tortájuk, az összes ünnepen az asztalunkon. Születésnapok, fontos családi események nem telhetnek Kálmán cukrászda remekei nélkül. Kedves, precíz, tiszta hely. Köszönjük!
2022.09.30családjával
![]()
Már jártunk itt pár éve, még mindig nagyon, nagyon finomak a sütemények. Megfizethető árak. Sok szép kész torta volt az álló vitrinben, több féle méretben és ízben. Ajánlom mindenkinek. Tiszta rendezett, kedvesek a pultos lányok. Köszönjük!
90.229 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel
47.198 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval