2022. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már jártunk itt pár éve, még mindig nagyon, nagyon finomak a sütemények. Megfizethető árak. Sok szép kész torta volt az álló vitrinben, több féle méretben és ízben. Ajánlom mindenkinek. Tiszta rendezett, kedvesek a pultos lányok. Köszönjük!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Kálmán Cukrászda további értékelései
2024.09.07családjával
Kedves segítőkész pultos lányok. Finom sütemények. Isteni kávék. Fantasztikus fagyik. Csodás pogácsák.
2023.08.22családjával
Nyitásuktól hozzájuk járunk, ott van a süteményük, tortájuk, az összes ünnepen az asztalunkon. Születésnapok, fontos családi események nem telhetnek Kálmán cukrászda remekei nélkül. Kedves, precíz, tiszta hely. Köszönjük!
2020.12.12gyerekekkel
Szombat délelútt voltunk a cukiban. Sokan voltak, ebből is gonoltuk, hogy finomak lehetnek a sütik. Az nagyon kellemes meglepetés volt, hogy nem a szokásos "vidéki menű" volt a pultban, hanem a hagyományos torták mellett igazi ínyencségeket is készítenek! Látszik, hogy a tuladjonos maga készíti,...