Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

EGY REMEK OLASZOS KISVENDÉGLŐ

Notte Trattoria ZsámbékNotte Trattoria Zsámbék a térképen

Kiváló 2024. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A bajnai kastélyban a vidéket jól ismerő vezető vitt végig bennünket, olyannyira végig, hogy búcsúzáskor ebédelő helyet is ajánlott: Zsámbékon a Notte Trattoria Éttermet. Örömmel vettük a javaslatot, mentünk is nyomban a zsámbéki traktára. Igazi vidékies belső udvar a kinti étkező rész, ahol leültünk az egyik kockás abroszos asztalhoz. Egy citromfácska közelébe. Mert hogy ez egy olasz étterem.
Még szinte le sem ültünk, máris jött a kedves, fiatal felszolgálónő, majd ugyanilyen gyorsan hozta 2 dl-es pohárban a csapolt Bitburger sört. Ez a sör csapolva és 2 dl-es pohár! Mindkettő kifejezetten ritkaság.
A férjem rendelt az állandó étlapról egy olasz bablevest paradicsomosan, ami nagyon ízlett neki, pedig általában nem rajong a paradicsomos ételekért. Majd a séf ajánlatából mindketten borjúpörköltet kértünk gombás lasagnéval. Nemcsak élvezetes, de tanulságos fogásnak is bizonyult. A borjúpörkölt, ahogy kell, finoman ízletes és könnyű volt. A lasagne önmagában szintén tökéletes produkció, de ez a kettő így együtt nekünk mindenképpen sok volt. A gombás, sajtos tészta elnehezíti a könnyed borjúételt, meg a vendéget is. Nem is sikerült a teljes adagot elfogyasztanunk, sajnáltuk, de jócskán meghagytunk belőle. Mint megtudtuk, a séf új ajánlatai éppen aznaptól voltak a kínálatban, ezért talán még érdemes lenne újratervezni ezt az ételkreációt. Mondjuk a lasagne helyett gombás széles metélttel kipróbálni.
De nekünk ez a hely kétségkívül öt pontos!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Notte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - EgyébNotte Trattoria Zsámbék - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
65.709 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom
46.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval