. . . és persze van, amikor lyukra futsz, nagy ügyesen megtalálod a kegyhelyet, amiről úgy tudtad, hogy van, és kiderül, hogy lakatlan az üreg. A szép városi sétatérből nyílik egy kis kijárat a parkba, és a kerítés mögött ott lapul a megürült barlang. Egy darabig tanácstalankodtam, elég sok emlékművet, szobrot, várat, stb.
renoválnak, felújítnak éppen, hátha. . . de arra sétált egy idősebb hölgy, akitől megkérdeztem, és azt mondta, hogy ebben a boltozatban bizony az ő gyerekkora óta nem lakik senki.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.