A bejáratnál ki volt írva a 2-féle menü,gondoltuk,hogy az időnk behatároltsága miatt mindenképp azt eszünk,de igazából nem is nagyon volt időnk választani,mert ahogy beléptünk a kiszolgáló úr (gondolom a tulajdonos) már szinte kiabált is ránk,hogy mit adhatok,mit adhatok,lehetőségem sem volt a sok egyéb kiírt étel nevét és árát elolvasni,igaz,gondolom,ő megszokta ezt a pörgést,a hely is tele volt,engem mégis zavart,hogy szinte kiabált,mindenki azt hallgatta (mivel borzasztó kicsi a hely),hogy hogyan poénkodik,kicsit már-már tolakodóan. . . Szóval az étel,amit végül kiválasztottunk,én egy menüt 950 ft-ért,ár-érték-arányban nagyon jó volt,mutatom majd képen,zöldborsóleves és rántott gomba és karfiol,a rántottak olyan bőségesek voltak,hogy el is kellett csomagoltatnom. A férjem csülkös bablevest választott csak,jó íze volt szerinte és elégséges is. Kértünk még palacsintát is,ismét a kiszolgáló jó üzleti érzékének köszönhetően,hiszen szinte rám kiabált,hogy a menühöz milyen palacsinta lesz és ez elég átverés-ízű,hiszen a menühöz nem is járt palacsinta,de én meg rávágtam,hogy túrós és mákos,ő meg már rakta is,bár előtte rákérdezett,hogy 5-5 db? ? Én meg mondtam,hogy dehogy is,2-2 bőven elég,azt szintén magunkkal vittük,meg sem bírtuk enni,viszont az ő jó üzleti érzékének köszönhetően kb. 160 forint/db x 4-el bővítettük a számlánkat! A túrós rendben volt,finom volt,a mákosban kissé avasnak éreztem a mákot és nem is volt elég édes. Van Facebook-oldaluk és azon megjelölve egy honlap. Na már most a honlapon szereplő rengeteg ételnek még hírét-hamvát sem láttam,bár valószínűleg csak időm nem volt olvasgatni,hiszen olyan gyorsan kellett kérni. . . Ittam egy hideg bodzaszörpöt,az rendben volt,de az is inkább olyan erőszakos volt,hogy inni mit kérünk? A fiúk málnaszörpöt szoktak kérni,a lányok bodzát! Erre automatikusan rávágtam a bodzát. . . Bár előtte szerettem volna egy alkoholmentes ízesített sört kérni,mert megláttam a plakátját a falon,de az úr közölte,hogy azt csak szemben kapok a benzinkúton,mert itt csak a plakát van,azzal is csak a falon lévő lyukat takarják el - hogy viccelt-e,valószínűleg sosem tudom meg. . . mindenesetre rajtam nevetett megint csak a tisztelt telt ház. . . Kint ettünk,nem minden asztal fölött van napernyő,a tányérokra ráférne már egy csere,szinte mindegyik csorba volt,a só-borstartók sem voltak valami tiszták. . . de gondolom,nagyon sokba kerülne kicserélni az étkészletet például. . Összességében ha újra arra lenne dolgunk,biztosan bemennénk,DE nem hagynám magamat már "terrorizálni",elolvasnék mindent,úgy döntenék,stb. stb. ,akár így másokat előre engedve,de nem baj. Az látszik,hogy sokan járnak be,többségében visszatérő vendégek,ebédidejüket töltő környékbeli dolgozók például. Azért egy újabb esélyt adnék,a bőséges ebéd miatt.