Itt is már voltunk 8 évvel ezelőtt, nem volt sikerük nálunk, ezért idáig nem látogattuk meg őket, de a remény hal meg utoljára - ezért most újra megpróbálkoztunk. Ez elsősorban egy nagy horgászparadicsom az akasztói sziksós tavaknál, szépen kialakítva, a tavak között utakkal, sok hűs árnyat adó bokrokkal, a parton szaletlikkel, ahova le lehet rámolni, és a családok akár egész napokat eltölthetnek üdülve-horgászva együtt. A bejáratnál nagy parkolóhely, senki nem hajthat be a tavak közé. A parkoló után rögtön ott áll a nádfedeles halascsárda, alul étterem, felül panzió. Az az érdekessége, hogy ha az ember az 51-es úton utazik, jóformán észre se veszi ezt a létesítményt, csak ha figyel. Az úttól beljebb esik, csak a parkolóból nyílik ki a látvány, a sok tó egymás mellett. A horgásztavak mellett van egy fürdő tó is, a partján büfével, hátul sátorozóhellyel, és a tó partján egy épített jakuzzival. Ez az egész nagyon kellemes üdülőhely, főként a horgászatot kedvelő családoknak. Sajnos a halascsárdáról már nem mondható el sok jó. A terasza gyakorlatilag a tó partjára kihelyezett pár darab fagerendákból és lapokból egybe ácsolt pad és asztal, tetővel. Rendkívül kényelmetlen. Vasárnaponként élőzene van, 1 elektronikus zeneszerszámmal felszerelt előadó személyében, vegyes slágereket játszva. A felszolgálás kifogástalan volt, kedves, gyors és minden szempontból pozitív. Sajnos az ételekről már nem mondható el ugyanez. A halászlé minősége semmit nem javult, gyakorlatilag halászlé kockából ugyanezt elő lehet állítani. Ettünk két adag natúr fogasfilé szeletet petrezselymes burgonyával, lila hagymás tartármártással. Ebből a fogasfilék szárazak és íztelenek voltak, mintha már sütés után melegen tartották volna őket órákig, a petrezselymes burgonya szintén szárazra sütött volt, bár annak vajban párolt, petrezselymen frissen megfuttatottnak kellett volna lennie. A lila hagymás tartár volt egyedül elfogadható. Kértünk még két pohár sört és két bodzás limonádét, amik végre kiválóak voltak. Összefoglalva > a környezet szép, hangulatos, érdemes megnézni, de nem kéne ezzel az étteremmel próbálkozni, amíg a tulajok nem cserélik le a konyhai személyzetet valami hozzáértőbbre, mert ez a csárda többet érdemel. És ha ezt megoldották, akkor majd elfogadhatóbb lesz az ár is, amit alkalmaznak.