A szálloda csodálatos, a környezete még fejlesztés alatt, de már igy is látni és érezni szépségét. Az étterem is nagyon jó, a levendulás sütemény külön élvezet. Mivel a fürdő 2 km-re van a szállótól, odasétálva körbejártuk a virágzó és nagyon rendezett falut. Ez külön élmény volt, még nem igen láttunk máshol ilyet. Ha lehet még visszatérünk.
A szálloda kb. egy éve épült, ennek megfelelően nagyon szép állapotban van minden. Nem sok szobájuk van, így szinte családias légkörben lehet pihenni. Algyő szélén szép zöld környezetben van a Tisza töltése mellett. A szobák szépek, tágasak és nagyon hangulatosak. A fürdőszoba is tágas és szép. A személyzet nagyon kedves és készséges.
Az étteremben a személyzet néha megcsúszott a kiszolgálással illetve az elfogyott ételek pótlásával, de ennél több hibát nem tudok mondok mondani. Az étkezéseknél nincs 100 féle étel mint egy nagyobb szállodában, viszont ami van az gusztusos és finom. A szállás mellé egynapos fürdő és szauna belépőt is kaptunk. A fürdő ami autóval 5 percre van a szállodától nagyon szép, de nem túl nagy. Szerencsére nem voltak sokan így kényelmesen töltöttük az időt ott is. Szegedhez közeli fekvése miatt sok a programlehetőség is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet pihenésre és kirándulási kiinduló pontként is.
Nagyon szép az elhelyezkedése a szállodának,messze a város zajától, gyönyörű zöld övezetben. A szobák erkélyéről szép kilátás nyílik a falura, melynek tisztasága, kedvessége magával ragadó. A dolgozóknak csak jót kívánhatunk figyelmességükért, segítőkészségük igazán lenyűgöző, ételeik finomak, ízletesek. Köszönjük, igazán jól éreztük magunkat, visszatérünk.