A Laroba Hotel Budapesttől egy órányi autóútra, a Balaton északi partján, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre. Az érkezőknek hamar feltűnik az impozáns épület, mely színeivel, építészeti megoldásaival kiemelkedik környezetéből.
Jó ötlet volt, hogy februárban indultunk útnak egy kis kikapcsolódásra. Első nap rögtön fürdőzéssel kezdtünk és már kezdett alkonyodni, amikor a jakuzziban ücsörögtünk és kiláttunk a kertbe, ahol csodaszép látványban volt részünk! Hatalmas pelyhekben kezdett esni a hó! Tiszta karácsonyi érzés fogott el bennünket, és mindenki boldog volt.
Igy kezdődött, majd másnap nagy túrát tettünk, és igazi balatoni harcsa volt az ebédünk a szomszédos halászcsárdában. Összességében szuper volt!
Hotel Laroba válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Köszönjük értékelését, örülünk, hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak. Sok szeretettel várjuk legközelebb is a Wellness Hotel Larobába***! Addig is minden jót kívánunk!
Először jártunk a Laroba Hotelban családommal, szilveszteri programon vettünk részt. A szállás jó volt, szép tiszta a szoba. A személyzet kedves volt. Első nap a wellness részleggel volt kicsi problémánk, mivel a medence és jakuzzi víz hőmérséklet jóval a kiírt érték alatt volt.
Másnapra valamelyest melegebb lett, de a téli hidegben jól esett volna, ha még egy kicsit fűtenek a medence vizén. A szilveszteri menüből hiányoltam a jellegzetes ételeket, de ettől függetlenül az ételek finomak voltak.
Nagyon szuper volt a szálloda. Ételek nagyon finomak, segítőkész személyzet. Egy észrevétel, egy nagyobb csoport volt ebben az időszakban a szállodába és Ők még sokáig beszélgettek az asztaloknál. Így akik nem hozzájuk tartoztak és vacsorázni szerettek volna, nekik kicsit több időt kellett várakozni.
2021. augusztus végén jártunk férjemmel a hotelben. A szálloda egyedi stílusú, és szépen rendbetartott. A szobánk nagyon szépen felújított, és kényelmes volt. A wellness részleg elég kicsi, de a célnak megfelelő, és tiszta. A félpanziós ellátás változatos és nagyon finom. A személyzet kedves. Elégedetten távoztunk, és máskor is szívesen visszatérnénk!
Első emeleti superiol szobánk volt, teljesen felújított, tiszta, 2 személy részére tágas. Wellnessben a jakuzzik szuperek, a kismedence vize hűvös volt. Vacsora, reggeli választékos, finom. Szuper őszi idő volt, így a teraszon tudtunk étkezni, ami hangulatos és kellemes volt. Személyzet maximálisan kedves, segítőkész volt.
A strandhoz közeli elhelyezkedése és a jó értékelések miatt választottuk a hotelt. Picit csalódás volt. A takarítás hagyott némi kívánnivalót maguk után. Érkezésünkkor a törölközőkön sajnos nem tőlünk származó hajcsomók voltak.
Galériás szobát kaptunk, a gyerekek aludtak fenn, kényelmes matracokon, mi pedig lenn - ahol a tv van, hisz a felnőtt általában tovább van fenn, mint a gyerekek - recsegő-ropogó kanapén. Ahogy az egyikünk megmozdult, a másik pattogott az ágyon - sajnos ez nem mondható túl pihentetőnek, 3 napig nem aludtunk. A konyha elszívója borzasztó hangos volt (csendes szobát kértem), egy kb. soha véget nem érő tehervonat feeling - még jó, hogy csak étkezési időkben volt tapasztalható. A napozóteraszon mindig mindenki dohányzott, mi nem vagyunk dohányosak, borzasztó zavaró volt, hogy ki sem lehetett ülni, hacsak nem akarok füstöt szívni - ráadásul több szoba terasza egybe van nyitva, semmi "intim szféra" nincs. Az étkezés 3*-nak megfelelő, bár nagyon lassan pótolták azt, ami elfogyott. Pl. krumplipürére mondták, hogy 5 perc, 25 perc múlva sem érkezett meg. Húsok közül volt, amit egyáltalán nem pótoltak, ha elfogyott, így jártál. Pozitívum, hogy van fagyi a vacsorához! Süti szintén vagy jutott vagy nem. Az italok elég drágák, 600 Ft az üveges kis üdítő (talán 2,5 dl), 4*-os hotelben is van ahol ennél kevesebb. A wellness részleg (medencék) elég kicsik és meg sem közelíti a kiírt hőfokot (32 fok a medence és 36 fok a jacuzzira). 36 fok az már gyógyvíz hőmérséklet, messze nem volt annyi. Ár-érték arányban nem éri meg, ilyen áron máshol lényegesen jobb ellátást és elhelyezést lehet foglalni az országban és a Balatonon is!
Minden nagyon kellemes volt. Különösen a személyzet kedvessége, segítőkészsége, magas fokú, humánus, közvetlen kommunikációja. Az ételek változatosak, háziasak, bőségesek.
A légkondit sajnos nem tudtuk használni, mert ahogy bekapcsoltuk, szörnyű csatornaszag kezdett terjedni. Mondjuk ezt mindig érezni lehetett, ahogy beléptünk a szobába, így az erkélyajtó állandóan nyitva volt. Az ágy nagyon kényelmes volt, az ételek kiválóak, és a választékkal is elégedettek voltunk.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, szerintem visszatérünk még. A személyzet nagyon kedves volt. A szállás mindenhez nagyon közel van, és szerencsére csendes, tudtunk pihenni.
Szuper kikapcsolódás volt számunkra annak ellenére,hogy teljes megújulás van a szállodában nem is vettük észre mivel a személyzet mindent megtett annak érdekében. A szobánk már teljes felújítással várt. Nagyon tetszett az egészséges gyógymatrac /nekünk az volt/a szép berendezés,minden igényt kielégítő szoba.
A wellness részleg csodálatos minden megtalálható/gőzfürdő,szauna,medence,jakuzzi mely megmasszírozta minden végtagunkat. Só szoba amelyben számítógép van lehet internetezni ez egy csoda. Ami csodás és még nem találkoztam még semelyik szállodába a sós vizű dézsa 30 perces idő után megfrissülve szálltunk ki. A pincérek figyelmesek, kedvesek voltak. Az étel kiváló nagy volt a választék. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Visszatérünk ősszel.
Kedves Vendégünk, nagyon szépen köszönjük, hogy ennyire tetszett a teljesen megújult hotelünk. Visszavárjuk Önöket sok szeretettel!Üdvözlettel a Team nevében: Antal Bernadett - Hotel Manager
2020. március 17., Antal Bernadett, értékesítési vezető
A karácsonyt töltöttük a hotelben. Előzőleg részletes, alapos ismertetőt kaptunk a szolgáltatásokról, annak megfelelően rendeltünk szobát 5 felnőtt és egy cica számára. Kicsit tartottam tőle, hogy megrendeléskor előre ki kellett fizetni a teljes összeget. Amit a szálloda ígért, azt korrekten teljesítették.
Gazdag és változatos volt a karácsonyi menü, minden igényt igyekeztek kielégíteni az ízletes ételekkel, finom süteményekkel. Nagyon kellemes volt a wellness-részleg , annak ellenére, hogy minden kicsi, mégis mindig volt hely és lehetett pihenni. Nagyon tetszett a pihenőszoba, ahol ballonos vizet is lehetett inni. Voltak fizetős extraszolgáltatások is pl. a sós dézsafürdő. A szobákban majdnem minden megvolt, ami kellett ( 1. a minibár kivételével, mert az üres volt, 2. a széfnek pedig elveszett a kulcsa), kaptunk egyszer finom, Laroba-logós ásványvizet is (ennek minden nap örültünk volna). A fürdőszoba is jól felszerelt és tiszta. A személyzet, a pincérek valamennyien nagyon udvariasak, segítőkészek. Mindenhol tisztaság volt. Cicával mentünk és ezt is tolerálták. A szálloda elhelyezkedése rendkívül jó. Minden a közelben van: vasútállomás, hajókikötő, strand és sok kirándulási lehetőség. Nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk még máskor is odamenni. Ajánlom mindenkinek.