Nálunk mindig otthon érezheti magát. Kellemes és nyugodt környezetben kínálunk ízletes ételeket és különböző italokat. Akár családi, akár üzleti beszélgetésekre ideális, ünnepi rendezvényeket is szívesen vállalunk. Kínálatunk mindig friss és változatos ételeket tartalmaz, aktuális ajánlatainkért böngéssze weboldalunkat vagy térjen be hozzánk.
Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás, a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő felszolgálásig, s mind rendkívül kedvező áron. Valamint ételeinket fatálon szolgáljuk fel, ami maradandó élményt szerez minden vendég számára. Az étterem 2008-ban benne volt a 100 legjobb étterem között. Asztalfoglalás ajánlott!
Családi ebédet szerveztünk az étterembe, előre asztalt foglalva, különben esélytelen lenne szabad helyet találni. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a kiszolgálás picit lassú, de ezt betudtuk a nagy forgalomnak. Mi jól éreztük magunkat, szívesen mennénk vissza, a falu is kedves, a Prónay kastély pedig gyönyörű! :)
Úgy érkeztünk meg egy túráról, hogy minden asztalon foglalt tábla volt, de mégis sikerült kettőnknek helyet kapnunk. Nem tudtuk, hogy ekkorák az adagok, hatalmasak és díszesek, szemre is szépek, nem csak az íze. A halászlé nagyon jó volt sok hallal mindössze a szálkából lehetett volna kevesebb. Néhány helyen már szálka nélkül készítik. A Brassói nem tudott elfogyni így becsomagoltattuk. Máskor is bejövünk!
Ezelőtt is többször megfordultam már itt, családdal, barátokkal. Nem bízom a véletlenre, mindíg foglalunk asztalt. Az utolsó alkalommal is így volt. Az hogy az ételek finomak, a felszolgálás udvarias, ezt már többen leírták előttem. Viszont az egyik felszolgáló srác ma nagyon meglepett minket, azt hiszem Krisztiánnak hívják.
Nem szeretném részletesrn ecsetelni hogy mi volt, mert elég hosszadalmas lenne, de a lányeg, hogy volt egy kérésünk, ami nemigen volt kivitelezhető, sokan is voltak,alapanyag sem volt szezonális, de mégis valahogy megcsinálta. A feleségemnek olyan örömet szerzett, hogy csaknem elsírta magát. Ilyen az, amikor valaki valóban törődik a vendéggel. Köszönet neki érte.
Ilyen kivalo ettetemben meg nem jartunk Ajanlom mindenkinek hogy latogasson el.Nagyon finomak az etelek hatalmas adagok Kivalo a kiszolgalas.Egyszeruen minden nagyon rendben volt ilyen ettermek kellenek.
Megint nem csalódtunk,bőséges volt a választék,jó hangulat,udvarias,gyors kiszolgálás.Ez a mi kis falunkban található.Állandó lakásunk Pesten van,de ha tehetjük mindig ott ünneplünk.Biztos tudjuk hogy továbbra is igy lesz.Ajánlottunk több ismerösünknek hogy lehetőség van különterem bérlésére,ünneplésre,esküvőre.
Tegnap jártunk itt,harmadik alkalommal. Ezúttal testvéremékkel. Már nagyon kíváncsiak voltak és nem csalódtak! Volt velünk 2 válogatós kamasz,csak úgy tolták befele a jobbnál jobb ételeket. Az adagok hatalmasak,még a nagyevőkön is kifog. A maradékot elhoztuk,még bőven kitart,így az ára duplán kedvező. A kiszolgálás jó,a környezet szép.
Finom és bőséges ételek, jó hangulat 2017. januárjában jártunk az étteremben, ismerős ajánlására. Meg voltunk elégedve az étel és az ital kínálattal, a kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. Az adagok nagyok, "emberesek", egy adag két személyre elegendő. Francia hagymakrémlevest, palóc levest és húslevest ettünk. Második fogásnak cordon bleu-t és magyaros tálat.
Többszörösen visszatérő vendégek vagyunk. Ismét egy családi ünnepet tartottunk itt. Mivel hétköznap délután volt,így nem volt telt ház ami nekem most kimondottan tettszett. A változatosság kedvéért most nem a szokásos ételeket rendeltük,hanem mindenki mást,hát most sem csalódtunk! A minőség,és a mennyiség,a kiszolgálás kifogástalan volt.
Nagyon éhesen mentünk,és most azt hittük nincs az a mennyiség amit mi nem tudnánk elfogyasztani--volt az a mennyiség! Kifogott rajtunk ismételten! Köszönjük szépen! Szívből ajánlom továbbra is ezt az éttermet mindenkinek! Mi a "Libanapokat is meglátogatjuk"!
Hármaskönyv Fogadó étterme válasza
Köszönjük,hogy minket választottak! Szeretettel várjuk Önöket November 4-től november 28-ig a Márton napi liba heteken is.