Családdal tértünk be vacsorázni. A kiszolgálás borzalmas volt. A minket kiszolgáló pincér arrogáns volt, durván válaszolt a feltett kérdésre. Kértük, hogy más szolgáljon ki minket. Így egy másik felszolgáló jött az asztalunkhoz, Ő nagyon kedves volt és sűrű elnézést kért kollégája viselkedése miatt, de sajnos a kollégája viselkedése már rá nyomta a bélyegét a vacsorára.
Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk. Az ételek finomak voltak, azzal semmi probléma nem volt, de tuti, hogy nem megyünk oda többet, pedig már máskor is megfordultunk ott, ezért is választottuk ezt a helyet a vacsorára.
Ott jártamkor ( 35 fokban) meleg vizet szolgáltak fel, mondván nem bírja a hűtőjük a hűtést. A babgulyás íre finom volt, de a 3,5 dl leves egy azaz egy szem húst tartalmazott. Így ár/érték arányban igen drága volt egy csésze bableves!
Felszolgálás átlagos, de nem túl kedves volt,így fogyasztottam és sietve elhagytam a helyet.
Kimondottan egy jó bableves reményében tértünk le a főútról. Hát kár volt. Lehet, hogy az étterem elnevezése miatt túlzóak voltak a várakozásaink, de nem hiszem hogy erről van szó. A kihozott ételek - két fajta bableves - bármely vendéglőben gyenge minősítést kaptak volna.