Május végén 2 éjszakát voltunk a hotel Halászkertben és ismét nagyon jól éreztük magunkat. A szoba tágas és tisztaság volt mindenütt. Kényelmes volt a fürdő is, de oda lehetne polcokat tenni, hogy valahová lehessen pakolni. A wellness kicsi, de nem rossz. Megfelelő választékú a reggeli és finom.
Egyik este itt vacsoráztunk az étteremben és nagyon elégedettek voltunk a választékkal, az ízekkel, a kiszolgálással. A hotel elhelyezkedése szuper ! Biztos vissza megyünk harmadszor is, kedveljük ezt a helyet.
Nagyon szép,kellemes hétvégét töltöttünk a hotel Halászkertben.Az ételek nagyon finomak voltak,tisztaság van,az ágyak kényelmesek,a medencét a gyerekek nagyon élvezték.A Balaton,központ közel van,a kilátás csodálatos,nyáron biztos visszamegyünk.
Mindennel meg voltunk elégedve. A szobában a TV egy picit magasan volt, nem volt kényelmes nézni csak fekve. Szívesen visszatérünk a szállóba nyáron is.
Nagy segítséget nyújtott szilveszter este a recepciós úriember és kolléganője segítőkészsége a szálláskeresésben, holott semmi hasznuk nem származott belőle, mégis mindent megtettek, hogy ne maradjunk a szabad ég alatt az év utolsó napján! !
Minden potenciális, a környéken lévő hotelt felhívtak, annak érdekében, hogy egy szerencsétlen félreértést elkerüljünk, amit egy másik hotel okozott, ahol élő foglalásunk volt két éjszakára, de megérkezésünkkor törölték egy nagyobb létszámú csoport érkezése miatt. A Halászkert recepciósa kimondottan tisztában volt a szállásadói etikettel és protokollal, nagyon kedvesen és segítőkészen viszonyult hozzánk, végül az ő közreműködésével sikerült szállást találnunk Tapolcán! Köszönjük a segítséget, a pontos útbaigazítást és a hasznos tanácsokat.
A leírásban feltüntetett dolgok, pl zenekar (nem cigányzene volt, hanem sokkal kellemesebb igazi szalon zenekar, szuper hangulattal! ) és az idegenforgalmi adó is változott. Ezen kívül csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a látott és megtapasztalt dolgokról. Minden szempontból minőségi hely! Igazi szilveszteri- újévi ünnep volt! ! ! Nem véletlenül már sokan nyáron lefoglalják itt a szilvesztert!
Egynapos céges rendezvényen voltunk itt. Megfizethető, tiszta, tágas, kedves fiatal (valószínűleg gyakorlatot töltő) személyzet, nagy befogadóképességű, INGYENES parkolóval. A szobában légkondi, tágas fürdőszoba, benne ruhaszárító (+csillag érte), LED TV, a szokásosnál nagyobb hűtő és egy nagy erkély, székekkel, asztallal.
A környezet csendes, nyugalmas, közel a part, kikötő és persze a borospincék mekkája, a Badacsony-hegy is. A reggeli bőséges, nagy választékú, az ebéddel én nem voltam megelégedve, de lehet csak rosszat választottam. A wellness részleg nyitását én legalább 7 órára módosítanám, inkább reggeli előtt szoktak úszni az emberek, mintsem a 9 órási nyitással az elfogyasztott reggeli után. Ugyan nincs a szállodának csillagos minősítése, de 3-t bármikor kaphatna.
A Hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel van minden amiért Badacsonyba látogat a kiránduló ! A személyzet kedves, a tisztaság is megfelelő volt. A szobák berendezése egyszerű, de jó. A fürdőben viszont hiányoltunk legalább egy polcot, a zuhanyzóban egy "kapaszkodót ", megérett már a cserére a zuhanyzóban lévő nagyon rozsdás polc.
Az úszómedence lehetett volna egy kicsit mélyebb, ha már egyszer kialakították. A reggeli választéka megfelelő volt. Összességében jó volt itt lenni, de a szobaárak kicsit magasak, a nyújtott szolgáltatásért.
A hotel jó helyen van de kb. ennyi az előnye. A bejelentkezésnél a recepciós lerakta a szoba kulcsot és közölte hogy ott a lépcső első emelet. Nem tudott tovább foglalkozni velünk mert a takarítónővel beszélgetett és a telefonján mutogatta a képeit. A szobában a tévé mérete nevetségesen kicsi és messze van.
A szálloda tisztasága kritikàn aluli a fürdőszobában és a közösségi terekben. A folyosón állt a kosz. Az étteremben a reggelinél egyetlen pozitívum volt a kiszolgáló személyzet kedves és segítőkész volt, de a recepciós még visszaköszönni sem tudott. Nem leszünk visszajáró vendégek.
Kellemes környezetben található a Balatontól 100méterre, igényes, tiszta a szálloda és a szobák is, a személyzet fiatalos, segítőkész és kedves, a szobák kényelmesek, modernek. Az ételek finomak és bőségesek
Nagyon jol ereztuk magunkat a szallodaban, annak elhelyezkedese, kialakitasa is remek. Nagyon finomak voltak az etelek és a szilveszteri menusor bosegesre, kulonlegesre sekeredett. A borkostolo program nagyon elnyerte a tetszesunket, finom borokat mutattak be.
Egyetlen hianyossagot tapasztaltunk: nem volt hajszarito az apartmanban, ezért adtunk 4 csillagot a szolgaltatasra.